Νέα χειριστήρια για το Xbox One από την Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 18-03-2016 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

xbox_one_new_controllers

H Microsoft βάζει περισσότερο χρώμα στο Xbox gaming με τις δύο νέες αποχρώσεις που παρουσίασε για τα χειριστήρια της κονσόλας της. 

Τα νέα Xbox One controllers είναι ειδικές εκδόσεις, με διχρωμία σε αποχρώσεις του μπλε και του χαλκού, με το ένα να έχει το όνομα Dusk Shadow και το άλλο να ονομάζεται Copper Shadow. Τα δύο νέα χειριστήρια είναι λίγο πιο ακριβά από τις κανονικές εκδόσεις, με την τιμή τους να διαμορφώνεται στις ΗΠΑ στα 70 δολάρια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge.

To Xbox One controller Copper Shadow θα πωλείται μέσα από το δίκτυο των Microsoft Stores, ενώ η έκδοση Dusk Shadow θα είναι διαθέσιμη και αυτή από τα Microsoft Stores και το Gamestop στις ΗΠΑ. Η έναρξη των πωλήσεων των δυο νέων χειριστηρίων για το Xbox τοποθετείται για τον Απρίλιο σε συγκεκριμένες αγορές.

Τα δύο νέα χειριστήρια για το Xbox παρουσίασε μέσω Twitter, o Larry “Major Neslon” Hryb, ο οποίος κατέχει τη θέση του επικεφαλής προγραμματισμού για το Xbox Live, στην Microsoft. Εντός του έτους, η Microsoft αναμένεται να δείξει διάφορα hardware updates που ετοιμάζει για την κονσόλα της, στην οποία και είναι εμφανές ότι δίνει μεγάλη σημασία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons