Νέα χαρακτηριστικά στο Inbox by Gmail

by Nikos Kaimakamis • On 19-12-2014 • AT 12:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Inbox-by-Gmail

To καλό έγινε καλύτερο με τα στοιχεία που έχουν προστεθεί στο Inbox by Gmail και υπόσχονται ακόμα πιο πλούσια εμπειρία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 

Στο πλαίσιο της επίσημης ενημέρωσης από την Google, o χρήστης μπορεί να θέσει υπενθυμίσεις, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει πράγματα που έχει να κάνει αργότερα. Όλα γίνονται μέσα από την λειτουργία Assists, η οποία αναλύεται σε 20 διαφορετικές επιμέρους λειτουργίες που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του χρήστη του Inbox by Gmail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία Assists μπορεί να κάνει προτάσεις στον χρήστη καθώς πληκτρολογεί μία υπενθύμιση ή ένα στοιχείο που θέλει να κρατήσει για αργότερα, βασιζόμενες στις μέχρι τώρα αναζητήσεις και χρήσεις που έχει κάνει στο Inbox by Gmail.

H διαδικασία είναι αυτόματη και η εφαρμογή έχει γίνει ακόμα πιο έξυπνη, καθώς δημιουργεί συνδέσεις μεταξύ των στοιχείων που γράφει ο χρήστης και των όσων υπάρχουν αποθηκευμένα στις επαφές του και αλλού, για παράδειγμα όταν πληκτρολογείτε μία υπενθύμιση για το ραντεβού με τον οδοντίατρο, το Inbox by Gmail, προσθέτει αυτόματα στην υπενθύμιση και τα στοιχεία επικοινωνίας του γιατρού.

Οι αλλαγές αυτές θα είναι διαθέσιμες και στην Android εφαρμογή του Inbox By Gmail, μέσα από το σχετικό update που θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons