Νέα χαρακτηριστικά στα Google Maps

by Nikos Kaimakamis • On 10-08-2016 • AT 8:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google maps new

Οι Google Maps αποκτούν νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι η δυνατότητα offline χρήσης με τη βοήθεια της κάρτας SD. 

Για τις περιπτώσεις εκείνες που η λήψη του σήματος δεν είναι καλή, ή όπου δεν υπάρχει καθόλου σήμα, τα Google Maps προσφέρουν μία διαμόρφωση λειτουργίας Wi-Fi, για να μπορεί κανείς να βρίσκει το δρόμο του, χωρίς να καταναλώνει δεδομένα από το mobile Internet. Οι χάρτες που κρατά κανείς offline, οι περιοχές που τον ενδιαφέρουν για να περιηγηθεί χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο Internet, θα μπορούν πλέον να αποθηκευτούν και στην κάρτα μνήμης και όχι αποκλειστικά και μόνο στην εσωτερική μνήμη της κάθε συσκευής.

Μία άλλη προσθήκη στα Google Maps είναι η δυνατότητα της σύνδεσης με μία υπηρεσία taxi, προκειμένου να μπορεί κανείς να βρίσκει κούρσα όποτε το επιθυμεί, ανάλογα με το γεωγραφικό σημείο στο οποίο βρίσκεται. Η υπηρεσία της εύρεσης ταξί είναι διαθέσιμη στην Ινδονησία, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες, μαζί με την Σιγκαπούρη και την Ταϊλάνδη, σύμφωνα με το επίσημο blog της Google.

Σε άλλες χώρες, όπως είναι οι Ιρλανδία, Πολωνία, Ιταλία, Αυστρία, Ρωσία και Ισραήλ είναι διαθέσιμες αντίστοιχες υπηρεσίες ταξί απευθείας μέσα από τους Google Maps. Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες σε όσους έχουν ένα smartphone ή ένα tablet με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons