Νέα Windows 10 app για το Dropbox

by Nikos Kaimakamis • On 25-01-2016 • AT 2:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Dropbox2

Νέα χαρακτηριστικά φέρνει η καινούρια εφαρμογή του Dropbox για τα Windows 10, με αναγνώριση προσώπου και άλλα στοιχεία. 

Μαζί με τη νέα εφαρμογή για το Dropbox στα Windows 10, εγκαινιάζεται μία νέα εποχή συνεργασίας της Microsoft με το Dropbox. Με τη νέα εφαρμογή μπορεί κανείς να κάνει drag and drop αρχείων απευθείας στον φάκελο του Dropbox από τον Windows File Explorer, ενώ παρέχεται και η διευκόλυνση των αναζητήσεων με το Quick Search.

Μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιήσει το Windows Hello, προκειμένου να χρησιμοποιεί βιομετρικά δεδομένα, όπως είναι το δακτυλικό αποτύπωμα, ή την ίριδα του ματιού, για να ξεκλειδώσει τη χρήση του Dropbox, ενώ είναι εφικτό το να θέσει interactive ειδοποιήσεις για το διαμοιρασμό φακέλων, χωρίς να είναι ανάγκη να εκκινεί κανείς την εφαρμογή του Dropbox. Εφικτός είναι και ο σχολιασμός απευθείας στα αρχεία στο cloud με @mentions, ενώ η πρόσβαση στα αρχεία στο Dropbox γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

windows-10-dropbox

Η νέα εφαρμογή του Dropbox για τα Windows 10 θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες υπολογιστών με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ως δωρεάν download από το Windows Store. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη τόσο για desktop και φορητούς υπολογιστές Windows, καθώς και σε Windows powered tablets.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons