Νέα υπηρεσία «My Account» για τους συνδρομητές Forthnet και Nova

by George Polyzos • On 09-04-2015 • AT 9:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

internet

Με ένα κλικ θα μπορούν πλέον, τόσο οι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet, όσο και οι συνδρομητές των υπηρεσιών Νova να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού τους, με τη νέα υπηρεσία «My Account».

Οι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet και των υπηρεσιών Nova, με την εγγραφή τους στο «My Account» αποκτούν πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών και δυνατοτήτων ώστε να μπορούν να ενημερωθούν, να διαχειριστούν και να πληρώσουν το λογαριασμό τους online.

Αναλυτικότερα, θα μπορούν να έχουν δωρεάν ενημέρωση με sms και e-mail για την έκδοση του λογαριασμού τους, να δούνε οποιοδήποτε λογαριασμό τους, να τον πληρώσουν, να έχουν την αναλυτική λίστα των κλήσεων τους και να γνωρίζουν τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας τους

Επιπλέον, θα παρέχεται η δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις προσφορές και προνόμια προς τους συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet και των υπηρεσιών Nova, να προσθέσουν οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία Nova καθώς και να έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης του αποκωδικοποιητή τους διαδικτυακά για εύκολη και γρήγορη αποκατάσταση και υποστήριξη.

Οι συνδρομητές να ενημερωθούν σχετικά μπαίνοντας στο myaccount.forthnet.gr ή στο myaccount.nova.gr και να εγγραφούν στη νέα υπηρεσία της Forthnet.

[Δ.Τ. Forthnet-Nova]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons