Νέα tutorials για το Apple Watch

by Nikos Kaimakamis • On 06-04-2015 • AT 12:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple watch welcome

Το Apple Watch δείχνει τις δυνατότητες και την χρήση του σε μια σειρά από 4 video tutorials που δίνει στην δημοσιότητα η Apple στο Διαδίκτυο.

Δεν είναι τυχαίο που δίνονται στη δημοσιότητα τα videos για το Apple Watch, καθώς πολύ σύντομα ξεκινούν οι προπαραγγελίες του και η Apple θέλει να τονίσει το ποια θα είναι η χρησιμότητα του νέου smartwatch. Τα τέσσερα βίντεο έχουν τους τίτλους “Welcome”, “Digital Touch”, “Faces” και “Messages” και μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει εάν πληκτρολογήσει http://www.apple.com/watch/guided-tours/ στον browser του.

Οι προπαραγγελίες του Apple Watch ξεκινούν στις 10 Απριλίου και οι τιμές ξεκινούν από τα 349 δολάρια και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 17.000 δολάρια στις ΗΠΑ. Με τα tutorials της Apple μπορεί να δει κανείς πώς μπορεί να θέσει σε λειτουργία το Apple Watch, πώς να αλλάξουν την εικόνα του, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν πώς θα μπορέσουν να λάβουν και να στείλουν μηνύματα με το Apple Watch, χωρίς να είναι ανάγκη να βγάλει κανείς το iPhone από την τσέπη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίνεται έμφαση στην ψηφιακή κορώνα του Apple Watch και το πώς μπορεί αυτή να αποτελέσει εργαλείο πλοήγησης στα μενού και επιλογής επαφών και άλλων επιμέρους στοιχείων στο user interface του Apple Watch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons