Νέα συνεργασία Yota και Sailfish;

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2015 • AT 12:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

yotaphone 2

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν ως φήμες στο Διαδίκτυο, η Yota φέρεται να θέλει να βάλει στις συσκευές της το λειτουργικό σύστημα Sailfish. 

Αρχικά, η Yota με τα λεγόμενα του διευθύνοντα συμβούλου της, αρνήθηκε ότι ετοιμάζει ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Sailfish, διευκρινίζοντας ότι η δέσμευση της εταιρείας παραμένει στο Android, με τα smartphones της να έχουν προγραμματισμένη χρήση του Android 5.0 Lollipop.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή στο μέλλον, καθώς ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας φήμες που θέλουν τόσο την Jolla να κάνει κινήσεις για να ενισχύσει τη θέση του Sailfish στο άμεσο μέλλον, όσο και την Yota να θέλει να πειραματιστεί με ένα άλλο λειτουργικό σύστημα, πέρα από το Android.

To Yotaphone 2 είναι ήδη διαθέσιμο μέσω Indiegogo για προπαραγγελίες, με οθόνη 5 ιντσών, σε ανάλυση 1080p και μία ακόμα οθόνη με ηλεκτρονική μελάνη, διαγωνίου 4.7 ιντσών. O επεξεργαστής του είναι Qualcomm Snapdragon 801, με μνήμη RAM 2 GB, με μπαταρία χωρητικότητας 2500 mAh και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Το Yotaphone 2 είναι εφοδιασμένο με λειτουργικό Android, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε μία παρόμοια συσκευή με λειτουργικό Sailfish στο μέλλον.

Υπάρχει φημολογία ότι η ρωσική Yota ενδέχεται να ενδιαφέρεται να απαγκιστρωθεί από τη χρήση του Android της αμερικανικής Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons