Νέα σχολική χρονιά με προσφορές από την αλυσίδα Γερμανός

by George Polyzos • On 03-09-2015 • AT 9:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ΓΕΡΜΑΝΟΣ_Back to School

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχεται η αλυσίδα Γερμανός με προσφορές και έως 24 άτοκες δόσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα.

Πιο αναλυτικά, στα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, έως τις 19 Σεπτεμβρίου, οι καταναλωτές θα βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones και tabletsαπό 49 ευρώ, laptops, περιφερειακά υπολογιστών, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα καθώς και αναλώσιμα (όπως USB Sticks, μελάνια, χαρτί εκτυπωτή κλπ).

Ειδικότερα, μπορούν να αποκτήσουν:

  • Smartphones όπως το Alcatel OneTouch Pixi 3-4 στα 49 ευρώ, το MLS iQTalk Rock Mini στα 109 ευρώ και το Samsung Galaxy Core 2 στα 139 ευρώ
  • Tablets όπως το Crypto Q7002 WiFi στα 49 ευρώ, το MLS iQTab kido+ στα 129 ευρώ, το Lenovo A8-50 3G με προσφορά δώρο θήκη στα 169 ευρώ, το αποκλειστικό MLS iQTab Ultra 3G στα 179 ευρώ
  • Laptops από 269 ευρώ όπως το HP 14 R206 NV
  • Πολυμηνανήματα και εκτυπωτές από 44,90 ευρώ
  • Μελάνια και χαρτιά εκτύπωσης από 3,5 ευρώ
  • Περιφερειακά υπολογιστών από 4,5 ευρώ

Επιπλέον, με αγορές προϊόντων τεχνολογίας παίρνουν μαζί δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για τα σχολικά τους είδη από το Cosmotebooks.gr το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα οι επισκέπτες του Cosmotebooks.gr μπορούν να αγοράσουν, μέσα από μια απίστευτη ποικιλία, έως 30% φθηνότερα όλα τα είδη γραφικής ύλης και τα χαρτικά και έως 15% φθηνότερα τα σχολικά βιβλία, τα βοηθήματα και τις σχολικές τσάντες.

Τέλος, η Cosmote δημιούργησε την υπηρεσία Cosmote Smile, που παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στα παιδιά και τους γονείς. Με το Cosmote Smile οι γονείς μπορούν να ορίσουν με ποιον επικοινωνεί το παιδί και ποιος επικοινωνεί μαζί του, ενώ έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις φωτογραφίες, τις εφαρμογές (apps), τα παιχνίδια, αλλά και τα sites που επισκέπτονται τα παιδιά τους.

Μπορούν, επίσης, να εντοπίζουν στον χάρτη τη θέση που βρίσκεται το κινητό του παιδιού, αλλά και να ενημερώνονται με alerts όταν το παιδί με το κινητό του βγει εκτός των ορίων που έχουν τεθεί στον χάρτη. Η υπηρεσία Cosmote Smile διατίθεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας που περιλαμβάνουν 60 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 60 SMS προς όλα τα δίκτυα και 60MB Internet με κόστος 5 ευρώ/μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons