Νέα συστήματα ήχου υψηλής ισχύος της Sony

by George Polyzos • On 06-04-2015 • AT 9:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

SHAKE-X3D_main

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα της συστήματα ήχου υψηλής ισχύος, το MHC-V7D στην κατηγορία compact μεγέθους και το νέο σύστημα ηχείων δύο δρόμων SHAKE-X3D.

Το MHC-V7D αποδίδει μπάσα με 1550W πίεσης ήχου (RMS 1440W, 105,5 dB SPL), χάρη στην νέα τεχνολογία Smart High Power της Sony, η οποία σχεδιάστηκε για να αυξήσει την ακουστική πίεση. Διαθέτει, επίσης, την τεχνολογία Clear Audio+ για βελτιωμένες ρυθμίσεις ήχου με ένα μόνο άγγιγμα, καθώς και τη λειτουργία Football, η οποία βελτιώνει την αίσθηση που απολαμβάνετε όταν παρακολουθείτε αθλητικές εκδηλώσεις.

Το MHC-V7D προσφέρει ιδανικό ήχο για κάθε περίσταση, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι σας, βλέπετε έναν αγώνα, είτε κάνετε πάρτι. Διαθέτει ακόμη τις λειτουργίες ηχητικών εφέ DJ και Sampler ενώ επιτρέπει την προσθήκη ήχων όπως την αντίδραση του κοινού, ή ακόμα και τη δική σας φωνή στα αγαπημένα σας τραγούδια με τις δυο εισόδους μικροφώνων για Καραόκε.

Επιπρόσθετα το ηχοσύστημα MHC-V7D διαθέτει ενσωματωμένα και ρυθμιζόμενα φώτα για πάρτι, τα οποία μπορείτε να συγχρονίσετε με το ρυθμό της μουσικής, καθώς επίσης και νέα τεχνολογία Χειρισμού με κινήσεις. Υποστηρίζονται ακόμη οι τεχνολογίες NFC και Bluetooth για ασύρματο streaming.

Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play ή το App Store την εφαρμογή Fiestable της Sony η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του MHC-V7D με τη συσκευή, ώστε να λειτουργήσει σαν τηλεχειριστήριο.

MHC-V7D_partylight_RGB

Το SHAKE-X3D είναι το νέο σύστημα ηχείων δύο δρόμων της Sony, το οποίο διαθέτει ένα τουήτερ 2,5 εκ. για καθαρά πρίμα και ένα γούφερ 25 εκ. για την απόδοση των μπάσων. Επιπλέον, διαθέτει 2300W πίεσης ήχου (RMS 1200W, 114,0 db SPL) χάρη στη νέα τεχνολογία Smart High Power.

Ακόμη, διαθέτει την τεχνολογία Sound pressure horn που βελτιώνει τη δύναμη και το βάθος των μπάσων αυξάνοντας την ακουστική του πίεση, ενώ δεν απουσιάζει το DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) που αποκαθιστά σήματα υψηλής συχνότητας, που συχνά χάνονται στις συμπιεσμένες πηγές ήχου.

Τέλος, μέσω της λειτουργίας Party Chain το SHAKE-X3D μπορεί να συνδυαστεί με περισσότερα συμβατά συστήματα Hi-Fi, όπως το MHC-V7D, ώστε να δημιουργηθεί ακόμα πιο ισχυρός ήχος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons