Νέα Surface Pro 3 με Core i3 και Core i7

by George Polyzos • On 13-08-2014 • AT 9:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Surface-Pro3

 

Η Microsoft ανακοίνωσε, μέσω ενός blog post, ότι λανσάρει στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά νέα μοντέλα του tablet Surface Pro 3 με επεξεργαστές Intel Core i3 και Core i7.

Η συσκευή διατηρεί την οθόνη των 12 ιντσών με την ανάλυση στα 2160 x 1440 pixel, σε συνδυασμό με βάση στήριξης και την επιλογή χρήσης αφής ή πένας. Το αρχικό μοντέλο του Surface Pro 3 ήταν διαθέσιμο από τον περασμένο Ιούνιο, με επεξεργαστή Intel Core i5 και τιμή του βασικού μοντέλου στα 999 δολάρια.

Πλέον, η σειρά θα ξεκινά από τα 799 δολάρια με επεξεργαστή Core i3 και θα φτάνει μέχρι τα μοντέλα με επεξεργαστές Core i7 και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 512GB, το οποίο θα κοστίζει 1.949 δολάρια. Συνολικά, μέσω του Microsoft Store, θα υπάρχουν πέντε εναλλακτικές διαμορφώσεις του Surface Pro 3.

Στον εξοπλισμό των εν λόγω μοντέλων, εκτός από τους νέους επεξεργαστές Haswell της Intel, θα περιλαμβάνονται υποστήριξη Wi-Fi, Bluetooth 4.0, μπαταρία που θα προσφέρει αυτονομία έως και εννέα ώρες και το Microsoft Surface Pen.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons