Νέα σουίτα με Business Tools από το Instagram

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2014 • AT 2:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

instagram ads

To Instagram ανακοίνωσε πρόσφατα μία σουίτα με επιχειρηματικά εργαλεία, τα οποία βοηθούν τους χρήστες του να διαχειρίζονται με αποτελεσματικό τρόπο τις προωθητικές τους καμπάνιες. 

Το Instagram είχε λανσάρει την υπηρεσία διαφήμισης από το περασμένο φθινόπωρο και τώρα αποφάσισε να εμπλουτίσει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες του με εργαλεία analytics και άλλα στατιστικά δεδομένα. Σταδιακά οι δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες, αργότερα μέχρι το τέλος του έτους σε όλες τις φίρμες που είναι μέσα στο Instagram.

Τα Account Insights επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δουν πώς αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand, μέσα από σειρά μετρήσεων και παραγόντων. Τα Ad insights αναλαμβάνουν να δείξουν στις εταιρείες το πόσο αποδίδουν και με ποιους τρόπους οι πληρωμένες καμπάνιες. Τέλος, το Ad Staging είναι ένας τρόπος για να μπορούν να συνεργαστούν οι διαφημιστές με τα δημιουργικά τμήματα και να δημιουργήσουν τις μελλοντικές καμπάνιες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Instagram εμφανίζει ανοδική πορεία, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα για τους χρήστες του και μαρτυρούν ότι ήδη 200 εκατομμύρια χρήστες βλέπουν το περιεχόμενο που υπάρχει μέσα σε αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons