Νέα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 3

by Nikos Kaimakamis • On 25-05-2016 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus 3

Νέες διαρροές είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 3. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το OnePlus 3 θα είναι ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, με ανάλυση Full HD. O λόγος που η ανάλυση δεν είναι QHD εκτιμάται ότι έχει να κάνει με την αυτονομία και την απόδοση της συσκευής.

Στο θέμα του επεξεργαστή, αναμένεται να βρούμε τον Qualcomm Snapdragon 820 στο εσωτερικό του OnePlus 3, με τη μνήμη RAM να είναι στα 4 GB, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εκδόσεις με μνήμη RAM 3 GB και διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο.

Αναφορικά με την εσωτερική μνήμη, το OnePlus 3 θα έχει εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 και 64 GB. To OnePlus 3 θα προσφέρει όλες τις δυνατές μορφές συνδεσιμότητας, μαζί με το NFC, ενώ στο Διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί και κάποιες εικόνες που δείχνουν το OnePlus 3 να τρέχει μία developer preview έκδοση του Android N.

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα εάν το OnePlus 3 θα παρουσιαστεί με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είναι εξοπλισμένο με το Oxygen OS 3.1.0 user interface.

To OnePlus 3 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον Ιούλιο και θα πωλείται στην κατηγορία τιμής 300 – 400 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons