Νέα στοιχεία για την εξωτερική εμφάνιση και την κάμερα του iPhone 7

by George Polyzos • On 04-02-2016 • AT 2:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone_7_render

Μετά το iPhone 5se που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες, τα φώτα της δημοσιότητας επιστρέφουν στο μελλοντικό iPhone 7, που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το ερχόμενο φθινόπωρο.

Επικαλούμενη αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες η ιστοσελίδα MacRumors αποκαλύπτει ότι το iPhone 7 θα ενσωματώνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η μελλοντική κορυφαία συσκευή της Apple θα μοιάζει πολύ με τα ήδη υπάρχοντα iPhone 6 και iPhone 6s αλλά η κάμερά του δεν θα προεξέχει από το κύριο σώμα της συσκευής, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα χρήσης ενός πολύ λεπτότερου camera module στο iPhone 7.

Όπως αναφέρει το Tech Crunch σε δικό του δημοσίευμα, στην εκπομπή «60 Minutes» τον περασμένο Δεκέμβριο αποκαλύφθηκε ότι η Apple απασχολεί 800 άτομα αποκλειστικά για την ανάπτυξη νέου camera module. Ενδεχομένως τα δύο δημοσιεύματα να συνδέονται και η Apple να σχεδιάζει τη σημαντική σμίκρυνση της κάμερας που ενσωματώνει στις συσκευές της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατες φήμες θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί dual-lens οπίσθια κάμερα στο μεγαλύτερο iPhone 7 Plus, ενώ το μικρότερων διαστάσεων iPhone 7 αναμένεται να ενσωματώνει πιο παραδοσιακή κάμερα.

Άλλη σημαντική αλλαγή αναμένεται να έρθει στο σώμα της συσκευής με την αφαίρεση των γραμμών για τις κεραίες από την «πλάτη». Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί «καθαρότερη» μεταλλική εμφάνιση, αντίθετα οι γνωστές γραμμές θα παραμείνουν στα πλαϊνά τμήματα της συσκευής. Άγνωστο παραμένει αν η επόμενη συσκευή της Apple θα είναι και συνολικά λεπτότερη, σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons