Νέα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς από τη Samsung

by George Polyzos • On 26-02-2015 • AT 9:31 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens_ Samsung Lab

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει το νέο κύκλο σεμιναρίων με θέμα “Educational Skills” που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία με το British School, στον Κόμβο InnovAthens.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας.

Κατά τη διάρκεια του δίωρου σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες μάθησης, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Το κάθε σεμινάριο θα πραγματοποιείται 1 φορά το μήνα, ξεκινώντας από τις 24 Φεβρουαρίου έως και τον Ιούνιο και έχει διάρκεια δύο ώρες (16:00-18:00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους ακόλουθους τρόπους: στο link www.samsung.com/gr/innovathens/, στέλνοντας email στο eleni.koufoudaki@britishcouncil.gr καθώς και καλώντας στο 210 3692342, καθημερινές (11.00 – 17.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2015.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ χρήσιμη η εκδήλωση της Samsung. Η αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας ξεκινά από τον εκπαιδευτή, οτιδήποτε βελτιώνει τις ικανότητες του τελευταίου έχει θετική επίδραση στην πρώτη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons