Νέα σεμινάρια από τη Samsung στο InnovAthens

by George Polyzos • On 08-05-2015 • AT 9:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε δύο νέα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν στις 11-12 και 13 Μαΐου, στον Κόμβο InnovAthens.

Το Samsung Service Lab Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαΐου με συνολική διάρκεια οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), με σκοπό να παρέχει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για επισκευαστικές υπηρεσίες σε smartphones. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

Επιπλέον την Τετάρτη 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Τεχνικές Συνέντευξης” σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, People for Business. Οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με σύγχρονες τεχνικές συνεντεύξεων που βασίζονται σε δεξιότητες και συμπεριφορές.

Επικεντρώνονται σε τεχνικές προετοιμασίας, διεξαγωγής συνεντεύξεων και follow up. Μαθαίνουν που να εστιάζουν και τι να αποφεύγουν, με στόχο να διεκδικούν αποτελεσματικά τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν. Εξοικειώνονται στο πως να διαπραγματεύονται τις αποδοχές τους, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.samsung.com/gr/innovathens/. Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons