Νέα σειρά WorkForce Pro WF-M5000 από την Epson

by George Polyzos • On 10-05-2015 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

sworkforce-pro-wf-m5690dwf-16-

Η Epson ανακοίνωσε τη σειρά WorkForce Pro WF-M5000 που απευθύνεται σε ομάδες εργασίας που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με τις λιγότερες δυνατές παρεμβολές.

Η σειρά WorkForce Pro WF-M5000 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να μειώσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και τους χρόνους εκτός λειτουργίας του εκτυπωτή. Και οι δύο μονόχρωμοι εκτυπωτές inkjet της σειράς, ο WF-M5690DWF και ο WF-M5190DW, διαθέτουν το πλεονέκτημα της έως 80% χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας συγκριτικά με τους μονόχρωμους laser του ανταγωνισμού.

Απευθυνόμενοι σε μικρές ομάδες εργασίας σε διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, από μεγάλες επιχειρήσεις έως μικρά γραφεία, αυτοί οι εκτυπωτές A4 προσφέρουν φύσιγγες μελάνης υψηλής χωρητικότητας, γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και δυνατότητες ενσωμάτωσης σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

gworkforce-pro-wf-m5690dwf-27-

Χωρίς έκλυση θερμότητας και αερίων του όζοντος κατά την εκτύπωση και χωρίς θόρυβο του ανεμιστήρα όταν δεν πραγματοποιείται εκτύπωση, και οι δύο εκτυπωτές είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα περιβάλλοντα εργασίας. Με λιγότερα ανταλλακτικά και τη χρήση λιγότερων αναλωσίμων μικρών διαστάσεων, εξοικονομείτε χρήματα και πετυχαίνετε τους περιβαλλοντικούς στόχους που θέτετε ως επιχείρηση.

Η σειρά απαιτεί λιγότερο χρόνο για την παραγγελία και την αλλαγή των αναλωσίμων χάρη στις φύσιγγες μελάνης υψηλής χωρητικότητας XXL που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν έως 10.000 σελίδες, που αντιστοιχούν ή υπερβαίνουν τον αριθμό των αντίστοιχων laser.

Η εκτύπωση διπλής όψης αποτελεί βασική λειτουργία και στα δύο μοντέλα με αντιγραφή, σάρωση και λειτουργίες φαξ δύο όψεων στο μοντέλο WF-M5690DWF πολλών λειτουργιών. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ανάλυση 1.200 dpi για μονόχρωμη εκτύπωση σε ποιότητα laser. Οι εκτυπώσεις στεγνώνουν γρήγορα χάρη στα μελάνια DURABrite Ultra.

workforce-pro-wf-m5190dw-10-

Χάρη στη λειτουργία Email Print for Enterprise και την εκτύπωση με απελευθέρωση μέσω κωδικού PIN δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης με ασφάλεια και αξιοπιστία, ενώ χάρη στη δυνατότητα Wi-Fi Direct μπορείτε να εκτυπώνετε από υποστηριζόμενες ασύρματες συσκευές χωρίς να συνδέεστε σε router.

Τέλος, η συμβατότητα Document Capture Pro στο μοντέλο WF-M5690DWF2 διευκολύνει ακόμα περισσότερο την αποτύπωση και την αποθήκευση ηλεκτρονικών εγγράφων με ένα πάτημα του κουμπιού. Τα μοντέλα WF-M5690DWF και WF-M5190DW θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από το Μάιο του 2015.

[Δ.Τ. Epson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons