Νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH668V

by George Polyzos • On 09-07-2016 • AT 11:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_UH668V_Photo 3

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων LG UH668V με τεχνολογία IPS, τέσσερις φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD, και διαθέσιμα μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες.

Τα νέα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ευρεία γωνία θέασης, τεχνολογία HDR Pro και IPS 4Κ- το μέλλον της ψηφιακής ανάλυσης. Η Ευρεία Γωνία Θέασης προσφέρει εξαιρετικές εικόνες από κάθε γωνία, ενώ η λειτουργία ColorPrime Pro ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας των χρηστών με διευρυμένη και εμπλουτισμένη γκάμα χρωμάτων.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο 55 ιντσών της σειράς διαθέτει την τεχνολογία LG ULTRA Luminance, η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, ενώ η λειτουργία Local Dimming, επιτρέπει τη διαίρεση της οθόνης σε διάφορες μονάδες, προσαρμόζοντας το φως για πιο έντονο μαύρο χρώμα. Επίσης, μέσω του χαρακτηριστικού 3D Color Mapping, διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της σειράς, η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επιπλέον, ο ULTRA Slim σχεδιασμός των τηλεοράσεων της σειράς ελαχιστοποιεί το πάχος με το επιβλητικό και λείο Metallic Design να αναβαθμίζει εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών και το σαλόνι τους.

Τέλος, η λειτουργία ULTRA Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δικάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτακάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH668V συμπεριλαμβάνεται η πλατφόρμα webOS 3.0, η οποία σχεδιάστηκε για ακόμα πιο απλή και συναρπαστική χρήση διαθέτοντας αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons