Νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD UF675 της LG

by George Polyzos • On 24-04-2015 • AT 9:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG  UHD 4K TV UF675

Η LG Electronics ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων LG Ultra HD UF675 στην ελληνική αγορά, περιλαμβάνοντας μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες.

Οι νέες τηλεοράσεις LG Ultra HD UF675 διαθέτουν οθόνη υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), προβάλλοντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, με την λειτουργία 4K Upscaler ενισχύονται οι λεπτομέρειες των εικόνων SD, HD και Full HD, φτάνοντας σχεδόν σε ανάλυση επιπέδου 4K, προσφέροντας τέλεια εικόνα και μοναδική εμπειρία θέασης, ενώ μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες USB και HDMI, προσφέρουν τη δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου από εξωτερικές πηγές.

Η νέα σειρά 4Κ τηλεοράσεων της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου Virtual Surround, ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής τεχνολογίας, που κυκλώνει το θεατή από πολλές κατευθύνσεις.

Τέλος, ο premium σχεδιασμός ULTRA Slim της LG κάνει τις τηλεοράσεις της νέας σειράς UHD UF675 ακόμα πιο λεπτές και ελαφριές, ενώ ο ιδιαίτερος μεταλλικός σχεδιασμός Dual Metal με λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, διατηρεί απόλυτα την ισορροπία του μοντέρνου και του κλασσικού, προσφέροντας υψηλή αισθητική σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί η τηλεόραση.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG Ultra HD UF675 έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή της στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2015.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons