Νέα σειρά τηλεοράσεων LG LF630V

by George Polyzos • On 30-03-2015 • AT 10:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_LF630V

Η LG Electronics ανακοίνωσε μία νέα σειρά τηλεοράσεων για την ελληνική αγορά, την LG LF630V, που περιλαμβάνει τηλεοράσεις LCD Full HD με μοντέλα από 40 έως και 55 ίντσες.

Η νέα σειρά της LG ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες αλλά και την πλατφόρμα WebOS 2.0 Smart TV. Πιο αναλυτικά, η σειρά LG LF630V διαθέτει πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης Full HD (1080p), με βαθύ μαύρο και ολοζώντανα χρώματα, σχεδόν από κάθε γωνία θέασης.

Οι λειτουργίες «Triple XD Engine» και «True Color Generator» προσφέρουν μεγαλύτερη ζωντάνια και ρεαλισμό στην εικόνα, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στα χρώματα, την αντίθεση και την ευκρίνεια. Επιπλέον, ο κομψός σχεδιασμός ULTRA Slim της LG και η διπλή μεταλλική βάση έχουν ως αποτέλεσμα η νέα σειρά να είναι ακόμα πιο ανάλαφρη και καλαίσθητη.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η σειρά LF630V είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, με νέο βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία Smart TV πολύ πιο γρήγορη, απλή και φυσική.

Έτσι, χάρη σε προηγμένες λειτουργίες, όπως οι «Simple to Connect», «Simple to Switch» και «Simple to Discover», ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολα την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ξεκλειδώνοντας πλήρως τις δυνατότητες της νέας συσκευής, χωρίς να χαθεί σε πολύπλοκα μενού και δυσνόητα προγράμματα.

Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI, DLNA, Ethernet, και δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, WiDi, Bluetooth και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG LF630V θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου του 2015.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons