Νέα σειρά τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF950V από την LG

by George Polyzos • On 19-02-2015 • AT 1:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG 4K ULTRA HD TV UF950V

Η LG Electronics ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF950V με τεχνολογία ColorPrime, που προσφέρει μεγαλύτερο εύρος και ρεαλισμό στα χρώματα.

Η νέα σειρά UF950V της LG, με τηλεοράσεις 55 και 65 ιντσών, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση CES 2015 τον Ιανουάριο, διαθέτει νέο σχεδιασμό, περισσότερες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία εικόνας και ήχου.

Οι τηλεοράσεις 4K Ultra HD της σειράς UF950V διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), προβάλλοντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας, και ευρεία γωνία θέασης για απρόσκοπτη προβολή από οποιοδήποτε σημείο.

Επιπλέον, η νέα τεχνολογία ColorPrime της LG, που βασίζεται σε νέους αναβαθμισμένους  LED λαμπτήρες και ενισχυμένο χρωματικό φίλτρο, προσφέρει ευρύτερο χρωματικό βάθος και πιο ζωντανές, φυσικές εικόνες, που αναπαράγονται με ακρίβεια.

Χάρη στην τεχνολογία της LG «True Black Control local dimming», ο λόγος της αντίθεσης έχει βελτιωθεί για ακόμα πιο βαθύ μαύρο, η νέα λειτουργία «LG Natural Color» ελαχιστοποιεί τα λάθη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων, ενώ ο αλγόριθμος Contrast Optimizer μεγιστοποιεί τη χρωματική αντίθεση και τη φωτεινότητα. Τέλος, η λειτουργία 4K 3D της LG προσφέρει μία ακόμα πιο ρεαλιστική και άνετη τρισδιάστατη εμπειρία, που καθηλώνει το θεατή με τη μαγεία των εικόνων.

Η σειρά UF950V διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου, 4.2 καναλιών, ισχύος 60 watt, με τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία ηχοσυστημάτων Harman/Kardon. Ταυτόχρονα, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της βάσης, το λεγόμενο αμφιθεατρικό ή auditorium stand, των τηλεοράσεων της σειράς συμβάλλει στην καλύτερη αναπαραγωγή του ήχου και των ηχητικών εφέ.

Τέλος, όπως όλες οι τηλεοράσεις της LG για το 2015, έτσι και η νέα σειρά διαθέτει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0. Η νέα έκδοση, εκτός από το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, έχει εμπλουτιστεί και με μια σειρά λειτουργίες, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία πολύ πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο φυσική.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K Ultra HD UF950V με τεχνολογία ColorPrime θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου 2015.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons