Νέα σειρά τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF85 από την LG

by George Polyzos • On 06-03-2015 • AT 2:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_4K_UHD TV_UF85

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά από τον Μάρτιο τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF85 στην ελληνική αγορά.

Η νέα σειρά που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση CES 2015 τον Ιανουάριο, προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας 4Κ, κομψό σχεδιασμό Cinema Screen με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

Η σειρά UF85 της LG διαθέτει τηλεοράσεις 65 και 55 ιντσών, με πάνελ τεχνολογίας IPS Ultra HD ανάλυσης 4K (3840 x 2160), υψηλής ευκρίνειας και χρωματικής ακρίβειας, για την προβολή ρεαλιστικών εικόνων με ζωντάνια στα χρώματα.

Η ενσωματωμένη λειτουργία True 4K Engine μετατρέπει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες σε αντίστοιχες ποιότητας 4Κ, ενώ χάρη στη λειτουργία Triple XD Engine της LG, η νέα σειρά UF85 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στο χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Η σειρά UF85 διαθέτει πολύ λεπτό πλαίσιο (bezel) με αποτέλεσμα οι εικόνες να φαντάζουν ότι αιωρούνται μπροστά στο θεατή. Παράλληλα, η λειτουργία 4K 3D της LG αποδίδει τρισδιάστατες εικόνες γεμάτες ρεαλισμό, ενώ αντίστοιχα αναβαθμισμένος  είναι και ο ήχος, αφού η νέα σειρά LG UF85 διαθέτει λειτουργία «Ultra Surround» σχεδιασμένη σε συνεργασία με την Harman/Kardon.

Τέλος, όπως όλες οι τηλεοράσεις της LG για το 2015, έτσι και η νέα σειρά διαθέτει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0. Η νέα έκδοση διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά νέων λειτουργιών.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K Ultra HD UF85 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου 2015.

[LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons