Νέα σειρά συστημάτων LG Music Flow Wi-Fi

by George Polyzos • On 29-12-2014 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG Music Flow Wi-Fi Series
Η LG Electronics θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση CES στο Λας Βέγκας τη νέα σειρά συστημάτων ήχου LG Music Flow Wi-Fi, για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μουσικής και των ταινιών παγκοσμίως.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει το πρώτο φορητό ηχείο Wi-Fi που λειτουργεί με μπαταρία (μοντέλο H4 Portable/NP8350), ανανεωμένα ασύρματα Sound Bars (μοντέλα HS7/LAS750M και HS9/LAS950M), αλλά και ένα νέο 3D Blu-ray Player (μοντέλο BP550). Η κάθε συσκευή της νέας σειράς είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS.

LG HS9_LG Music Flow Wi-Fi Series

Η κάθε συσκευή της νέας σειράς LG Music Flow Wi-Fi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή και συνδεδεμένη με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας Advanced Wireless Network και Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), προσφέροντας έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ηχεία Bluetooth, ο ήχος και η μουσική που αναπαράγουν απευθείας από ένα smartphone δε διακόπτεται όταν η συσκευή δέχεται κλήση. Επιπλέον, εκτός από τις συλλογές μουσικής του χρήστη, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn.

Στη νέα σειρά Music Flow Wi-Fi περιλαμβάνεται και το LG Η4 Portable/NP8350, το πρώτο ασύρματο ηχείο Wi-Fi με ενσωματωμένη μπαταρία για εύκολη μεταφορά από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Η ανανεωμένη σειρά διαθέτει επίσης δύο νέα Wi-Fi Sound Bars που προσφέρουν πλούσιο, βαθύ και καθηλωτικό ήχο – το HS7/LAS750M προσφέρει αψεγάδιαστο ήχο υψηλής ευκρίνειας, ενώ το HS9/LAS950M προσφέρει εξαιρετική, βαθιά ακουστική.

LG H4 Portable_LG Music Flow Wi-Fi Series

Σε λειτουργία Home Cinema, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα δύο από τα ηχεία Η4 Portable/ NP8350 με το Wi-Fi Sound Bar ως επιπλέον αριστερό και δεξί κανάλι ήχου, για ακόμα πιο έντονο και εντυπωσιακό ήχο. Κάθε ηχείο μπορεί να ρυθμιστεί αυτόνομα στη σύνθεση, ώστε να προσφέρει την καλύτερη ακουστική ανάλογα με τη θέση του. Τέλος, το νέο μοντέλο BP5503D Blu-ray Player της LG μπορεί να συνδεθεί με τα ηχεία της σειράς LG Music Flow Wi-Fi προκειμένου να αναπαράγει ήχο από οποιοδήποτε CD ή USB.

Χάρη στην εφαρμογή Auto Music Play, η νέα σειρά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια εμπειρία χρήσης με τη μέγιστη ευκολία για τους ακροατές. Έτσι, η μουσική από το smartphone θα ξεκινήσει να παίζει αυτόματα στο ασύρματο ηχείο του συστήματος LG Music Flow, μόλις o χρήστης φτάνει στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να ακούει για παράδειγμα μουσική από τα ακουστικά του κατά την διάρκεια της διαδρομής του από το μετρό στο σπίτι, και αμέσως μόλις φτάσει σπίτι και μπει μέσα, να ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή της ίδιας μουσικής από το Wi-Fi Sound Bar.

Η σειρά συστημάτων ήχου διαθέτει επιπλέον λειτουργία HomeChat που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις LG συσκευές τους από το smartphone ή το tablet τους μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων LINE. Η λειτουργία HomeChat επιτρέπει την υποβολή συγκεκριμένων εντολών με τη χρήση απλής γλώσσας, ενώ ο χρήστης μπορεί να τη χρησιμοποιεί και βοηθητικά προκειμένου να λαμβάνει διάφορες ειδοποιήσεις και ενημερώσεις.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons