Νέα σειρά προϊόντων και λύσεων από την SanDisk

by George Polyzos • On 11-07-2016 • AT 1:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Life: SanDisk Extreme 500 Portable SSD

Η SanDisk, εταιρεία της Western Digital, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση μια νέα σειρά προϊόντων και λύσεων που ικανοποιούν ακόμα και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις στον τομέα της αποθήκευσης δεδομένων και της διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου.

Το χαρτοφυλάκιο της SanDisk περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα προϊόντα που ακολουθούν:

Product: SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C - left Type-C open

SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C

Το SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C flash drive, είναι ένα αποθηκευτικό drive νέας γενιάς. Διαθέτει νέα αναδιπλούμενη σχεδίαση και προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερη χωρητικότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απελευθερώνουν εύκολα και γρήγορα χώρο και να μεταφέρουν περιεχόμενο από τα smartphones τους σε συσκευές με τεχνολογία USB- Type-C (υπολογιστές, Android smartphones/tablets κλπ.).

Το SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C flash drive «συνεργάζεται» και με την εφαρμογή SanDisk Memory Zone app for Android, δίνοντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να διαχειριστούν και να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου της συσκευής τους. Το SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C flash drive συμπληρώνει την γκάμα της SanDisk με λύσεις flash memory με τεχνολογία USB Type-C, οι οποίες περιλαμβάνουν προϊόντα από USB drives μέχρι φορητούς SSD δίσκους. Διατίθεται σε χωρητικότητες των 16GB, 32GB, 64GB και 128GB. Η τιμή του αναμένεται.

Product: SanDisk Connect Wireless Stick

SanDisk Connect Wireless Stick

Το SanDisk Connect Wireless Stick είναι ένα drive με τεχνολογία flash που επανεφευρέθηκε για να δουλεύει αρμονικά τόσο με τον υπολογιστή, όσο και με τις φορητές συσκευές. Με το ασύρματο Stick στην τσέπη τους, στην τσάντα τους ή στην αίθουσα που βρίσκονται, οι χρήστες έχουν ασύρματη πρόσβαση στα αρχεία τους και μπορούν να μεταφέρουν μεγάλα αρχεία, HD βίντεο και μουσική, καθώς και να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν φωτογραφίες και βίντεο από και προς τη φορητή τους συσκευή.

Με το SanDisk Connect Wireless Stick μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο χωρίς καλώδια. Είναι ένα flash drive που δε χρειάζεται να συνδεθεί ποτέ, παρά μόνο για να φορτιστεί. Συνδέεται ασύρματα με το κινητό, το tablet, τον υπολογιστή, αλλά και όλες τις επαφές του χρήστη. Λειτουργεί όπου και αν βρίσκεται ακόμα και αν τύχει ο χρήστης να είναι στην κουζίνα και το Stick του στο υπόγειο. Το SanDisk Connect Wireless Stick διατίθεται σε χωρητικότητες των 16, 32, 64, 128 και 200GB. Η τιμή του είναι στα 39,9, 49,9, 79 και 149 ευρώ αντίστοιχα.

SanDisk iXpand_Flash_Drive_v2_angle_HR

iXpand v2 Flash Drive

Σχεδιασμένο να γίνει το ιδανικό αποθηκευτικό μέσο για iPhone and iPad, το iXpand Flash Drive διαθέτει μια φωτιζόμενη υποδοχή USB 3.0 ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα και γρήγορα να μετακινήσουν φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ του iPhone και του iPad, και του Mac ή του PC.

Το iXpand Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν με αυτόματο τρόπο αντίγραφα ασφαλείας από τη φωτογραφική τους μηχανή και τις επαφές τους και να παρακολουθήσουν βίντεο σε δημοφιλή formats απευθείας από τη μονάδα. Διαθέτει επανασχεδιασμένο το app iXpand Drive, το οποίο προσφέρει νέες λειτουργίες και μια βελτιωμένη εμπειρία του χρήστη. Δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν άμεσα χώρο, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία φωτογραφικής μηχανής ώστε οι χρήστες να μπορούν να φωτογραφήσουν και να αποθηκεύσουν τις φωτογραφίες ή τα βίντεο απευθείας στο drive, αντί για το iPhone ή το iPad τους. Κατασκευασμένη για την επόμενη γενιά iXpand.Flash Drive, η εφαρμογή iXpand Drive είναι διαθέσιμη για λήψη από το App Store για το iPhone και το iPad. Οι διαθέσιμες χωρητικότητες είναι 32GB, 64GB και 128GB και η τιμή του είναι στα 55,9, 79,9 και 139,9 ευρώ αντίστοιχα.

Product: SanDisk Extreme 500 Portable SSD

External Extreme SSD Portfolio

H σειρά αποτελείται από τους φορητούς SSD δίσκους Extreme 500,510 και Extreme 900. Αυτοί οι δίσκοι προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία, ενώ είναι πιο ανθεκτικοί από τους συμβατικούς φορητούς δίσκους. Ο φορητός δίσκος Extreme 500 έχει λιγότερο από το μισό μέγεθος ενός smartphone και προσφέρει έως και 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από ένα συμβατικό σκληρό δίσκο.Ο χρήστης μπορεί να διεκπαιρεώσει εργασίες σε δευτερόλεπτα, να μεταφέρει μεγάλα βίντεο και βιβλιοθήκες φωτογραφιών με ταχύτητα έως 430 ΜΒ / δευτερόλεπτο, μια ταχύτητα που οι συμβατικοί φορητοί δίσκοι μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Ο SanDisk Extreme 500 διατίθεται σε χωρητικότητες 128GB, 240GB και 480GB στην τιμή 109, 149 και 269 ευρώ αντίστοιχα. Ο SanDisk Extreme 900 διατίθεται σε χωρητικότητες 480GB, 960GB και 1,92ΤΒ στην τιμή 329, 559 και 899 ευρώ αντίστοιχα. Οι φορητοί SSD σκληροί δίσκοι SanDisk Extreme 500 και Extreme 900 είναι συμβατοί με υπολογιστές PC και Mac χωρίς να χρειάζονται drivers. Είναι επίσης συμβατοί με λειτουργικά συστήματα Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 και Mac OS 10.4+. Προσφέρονται με εγγύηση τριών ετών.

Ο φορητός SSD δίσκος SanDisk Extreme 900 προσφέρει έως και 9 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από έναν συμβατικό φορητό σκληρό δίσκο, και προσφέρεται με χωρητικότητα έως 1.92ΤΒ ώστε να καθιστά εφικτή την μεταφορά μεγάλων αρχείων σε δευτερόλεπτα. Επιτρέπει στον χρήστη να εργάζεται άμεσα επάνω στον δίσκο, δίνοντας του την δυνατότητα να απολαμβάνει ταχύτερους χρόνους πρόσβασης. Καθώς διαθέτουν τεχνολογία solid state, δεν έχουν κινούμενα μέρη που να κινδυνεύουν να σπάσουν ή να υπερθερμανθούν. Το λογισμικό κρυπτογράφησης SanDisk SecureAccess κρατάει ασφαλή τα αρχεία. Ο SanDisk Extreme 900 διατίθεται σε χωρητικότητες 1.92ΤΒ, 960 και 480 GB. Προσφέρει κρυπτογράφηση για την προστασία των αρχείων, έτσι ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Σχεδιασμένο για αντοχή και στυλ, αυτός ο σκληρός δίσκος είναι εκπληκτικά συμπαγής και δεν έχει κινούμενα μέρη που να κινδυνεύουν να σπάσουν. Η τεχνολογία Solid state προσφέρει αξιόπιστη, ευέλικτη και υψηλής απόδοσης αποθήκευση για φωτογράφους και εικονολήπτες οι οποίοι έχουν τραβήξει και μεταφέρουν πολλά μεγάλα αρχεία εικόνας και ήχου. Η τιμή τους αναμένεται.

SanDisk Extreme_microSDXC_Black_UHS-II_U3_128GB

SanDisk Extreme Micro SD

Η SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II card επιτρέπει στους χρήστες που χρησιμοποιούν action camera, drone και smartphone να ανεβάσουν τεράστια αρχεία βίντεο με πρωτοφανή ταχύτητα. Η SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II card έχει τριπλάσια σχεδόν ταχύτητα από την microSD UHS-I, μειώνοντας δραματικά το χρόνο που δαπανάται για τη μεταφορά περιεχομένου. Η SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II card είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 64GB και 128GB, προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς έως και 275 MB/ δευτερόλεπτο για φόρτωση υψηλής ποιότητας περιεχομένου με ταχύτητες ρεκόρ. Προσφέροντας ταχύτητες Class 10 και UHS Class 3(U3), η microSDXC UHS-II κάρτα μνήμης είναι ιδανική για λήψη βίντεο Full HD και 4K Ultra HD3 με τις action cameras τελευταίας γενιάς, τα drones και τα smartphones. Περιλαμβάνει επίσης μία μονάδα ανάγνωσης καρτών με USB ώστε να μεταφέρονται εύκολα τα αρχεία σε ένα PC. Οι κάρτες SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II χωρητικότητας 64GB και 128GB έχουν εγγύηση 30 ετών. Η τιμή τους αναμένεται.

SanDisk Ultra_microSDXC_UHS-I_C10_256GB_HR

SanDisk 256 GB Extreme Ultra micro SD

Η κάρτα SanDisk Extreme microSDXC UHS-I, με χωρητικότητα 256GB, προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα μεταφοράς έως και 100MB/s, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο για τη μεταφορά μεγάλων αρχείων, καθώς και ταχύτητες εγγραφής έως και 90MB/s για γρήγορη καταγραφή φωτογραφιών. Οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν περίπου 14 ώρες βίντεο ποιότητας 4K UHD σε μία κάρτα χωρητικότητας 256GB, καθιστώντας τις κάρτες αυτές ιδανικές για υψηλής απόδοσης drones, action cameras και κινητά τηλέφωνα με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4Κ, μεταξύ άλλων συσκευών.

Η κάρτα μνήμης SanDisk Ultra microSDXC UHS-I, Premium Edition, με χωρητικότητα 256GB είναι ιδανική για τους χρήστες smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Android που δε θέλουν να ανησυχούν για τη διαθεσιμότητα του χώρου αποθήκευσης των συσκευών τους. Η νέα κάρτα μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από 24 ώρες βίντεο ποιότητας Full HD1, ενώ επίσης διαθέτει premium ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 95MB/s. Με αυτή την ταχύτητα οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν αρχεία σε γρήγορους ρυθμούς – έως και 1.200 φωτογραφίες σε ένα μόνο λεπτό.

Φτιαγμένες για να αποδίδουν σε σκληρές συνθήκες, οι νέες κάρτες3 είναι επίσης αδιάβροχες, ενώ αντέχουν σε χτυπήματα, ακραίες θερμοκρασίες και ακτίνες Χ. Επιπλέον, η σειρά καρτών μνήμης microSD της SanDisk είναι επίσης συμβατή με το SanDisk Memory Zone app for Android, δίνοντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του περιεχομένου της συσκευής τους. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Google Play Store.

Ο Marketing Manager της SanDisk, Bradley Bennett αναφέρει πως «Η SanDisk μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας Δ. & Ι. Δαμκαλίδης, η οποία αποτελεί τον επίσημο μεταπωλητή μας. Εφέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε αυτήν την εκδήλωση στην Ελλάδα για να παρουσιάσουμε στα media, αλλά και στους καταναλωτές τη συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα των φορητών λύσεων αποθήκευσης της SanDisk».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons