Νέα σειρά προϊόντων ήχου από τη Sony

by George Polyzos • On 09-12-2014 • AT 11:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

MDR-1A_S_Situation_Image

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης στην Ελλάδα, στην οποία περιλαμβάνονται το Walkman A15, το ασύρματο σύστημα ηχείων SRS-X9 και τα ακουστικά κεφαλής MDR-1ADAC.

Πιο αναλυτικά, το Walkman A15 διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι στις φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας, χάρη στον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX της Sony. Η εν λόγω τεχνολογία επεξεργάζεται με ακρίβεια μαζικά δεδομένα ήχου, μεγάλου εύρους ζώνης, ενώ, ταυτόχρονα, ελαχιστοποιεί το θόρυβο και τις αλλοιώσεις. Έχει μεγάλη απόδοση και προσφέρει μέχρι 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας, όσο απολαμβάνετε ήχο από πηγές υψηλής ανάλυσης ή ακόμα και 50 ώρες ακρόασης, με MP3.

A_std-f_s_HOME_EN

Το Walkman A15 δανείζεται στοιχεία, που θα περίμενε κανείς να βρει σε κορυφαία hi-fi, όπως υψηλής καθαρότητας κασσιτεροκόλληση, χωρίς μόλυβδο, που χρησιμοποιείται εκτεταμένα μέσα στη συσκευή για να αποδίδει πολύ αναλυτικό ήχο με ισορροπημένα χαμηλά, μεσαία και πρίμα.

Επιπλέον, η γραμμή τροφοδοσίας ισχύος, που έχει ενδυναμωθεί από πυκνωμένα καλώδια και παρέχει μειωμένη αντίσταση, μειώνει την αλλοίωση και διασφαλίζει βαθιά, ηχηρά μπάσα. Το πολύ ανθεκτικό περίβλημα από χυτό αλουμίνιο μειώνει περαιτέρω τον ηλεκτρικό θόρυβο και σταθεροποιεί την αναπαραγωγή ήχου. Στη θέση των συμβατικών κεραμικών πυκνωτών, χρησιμοποιείται ο υψηλής ποιότητας πυκνωτής POSCAP , ως αντλία φόρτισης του ψηφιακού ενισχυτή S-Master HX, για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος και η αλλοίωση, ακόμα περισσότερο.

Ακόμα και αν ακούτε ηχογραφήσεις CD σε χαμηλότερα bit ή εξαιρετικά συμπιεσμένα αρχεία MP3, η τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) HX αναβαθμίζει την ποιότητα των συμπιεσμένων πηγών ήχου και ξεπερνά την ποιότητα των CD αναπαράγοντας έξυπνα τις χαμένες πληροφορίες υψηλής συχνότητας. Θα σας ανταμείψει η καθαρότητα, επιπέδου σχεδόν υψηλής ανάλυσης, με την οποία θα ακούτε ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας.

Το Walkman A15 διαθέτει εσωτερική μνήμη 16GB, η οποία μπορεί να αυξηθεί μέσω της υποδοχής κάρτας μνήμης microSD.

Ασύρματο σύστημα ηχείων SRS-X9

Το μοντέλο WiFi SRS-X9 ενσωματώνει το προηγμένο χαρακτηριστικό Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) της Sony που ραφινάρει και αποκαθιστά το σήμα ήχου και επαναδημιουργεί τη λεπτή αρμονία υψηλής συχνότητας, που έχει χαθεί σε ιδιαίτερα συμπιεσμένα αρχεία MP3 και AAC.

A10_B__SRS-X9__Situation_Image

Χάρη στο subwoofer με λειτουργία bi-amped και τους διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές, το σύστημα 2,1 καναλιών πρώτης ποιότητας αποδίδει ισχυρό ήχο πλήρους εύρους με καλή ισορροπία τόνου και πλούσια, ακριβή μπάσα. Τα οκτώ κανάλια του ενισχυτή ήχου S-Master HXTM χαρίζουν μια εντυπωσιακή ισχύ 154W και σε συνδυασμό με την μοναδική τεχνολογία Clear Audio+, της Sony, που βελτιώνει τα μπάσα, προσφέρουν ρεαλιστικούς και πλούσιους μεσαίους τόνους

Τα συστήματα αυτά σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν με τη σύγχρονη ψηφιακή ζωή και να σας προσφέρουν μουσική απόλαυση με πολλές επιλογές στη συνδεσιμότητα και το streaming. Εάν έχετε ένα smartphone ή ένα tablet με ενεργοποιημένο NFC, απλώς αγγίξτε το επάνω μέρος της κύριας μονάδας για να απολαύσετε ακρόαση με ένα άγγιγμα. Η σύνδεση Bluetooth γίνεται αυτόματα και η μουσική από το smartphone ή το tablet σας θα γεμίσει το χώρο. Το απλό, ασύρματο streaming μουσικής υποστηρίζεται μέσω ενσωματωμένου WiFi και Bluetooth. Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση και χρησιμοποιήστε υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως τo Music Unlimited, το Spotify και το Tunein Radio, απευθείας, χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή. Χάρη στην εφαρμογή SongPal, μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα τις συμβατές συσκευές ήχου Sony, ενώ με το AirPlay μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο iPad ή το iPhone σας. Τα ασύρματα ηχεία διαθέτουν είσοδο ήχου και δυο θύρες USB, για να αναπαράγετε απευθείας μουσική ή να συνδέεστε με laptop, τηλέφωνο και άλλα.

Ενισχυτής ακουστικών ήχου υψηλής ανάλυσης PHA-3AC και ακουστικά κεφαλής MDR-1ADAC

Ο ενισχυτής ακουστικών κεφαλής PHA-3AC μετατρέπει σήματα υψηλής ανάλυσης (PCM 384 kHz/32 bit και DSD) από την ψηφιακή έξοδο της συσκευής σας, για να τα απολαμβάνετε μέσα από ακουστικά, όπως τα νέα MDR-Z7. Η υψηλή τεχνολογία μετατροπής ψηφιακού/αναλογικού διασφαλίζει ένα εξαιρετικά ευρύχωρο τρισδιάστατο soundstage με πολύ καλό διαχωρισμό καναλιών. Η ισορροπημένη απόδοση του ενισχυτή προσφέρει ασυμβίβαστο σήμα στον MDR-Z7, που είναι ιδανικός για οικιακή χρήση.

PHA-3_Side_140808

Κυκλοφορούν, τέλος, τα ακουστικά κεφαλής MDR-1ADAC που σχεδιάστηκαν για οικιακή χρήση και ενσωματώνουν ένα μετατροπέα ψηφιακού/αναλογικού, που μπορεί να δέχεται σήματα υψηλής ανάλυσης μέχρι 192 kHz/24 bit ή DSD 2,8MHz/5,6MHz. Χάρη στην επιλογή εισόδου ήχου, μπορείτε να τα συνδέσετε εύκολα με μια μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών, όπως συμβατά μοντέλα Walkman και Xperia, υπολογιστές, iPod, iPad και iPhone (μέσω Lightning Digital AV Adapter). Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX της Sony συμβάλει στη διατήρηση της απόλυτης καθαρότητας του σήματος και η βολική φόρτιση της μπαταρίας με USB προσφέρει μέχρι 7,5 ώρες ακρόασης υψηλής ανάλυσης.

[Δ.Τ. Sony]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons