Νέα σειρά premium gaming οθονών από την AOC

by George Polyzos • On 27-03-2016 • AT 10:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

AGON-01

Η AOC ανακοίνωσε τη νέα σειρά premium gaming οθονών AGON, με έμπνευση από την αρχαία ελληνική λέξη «αγών» και συμβολίζοντας τον αγώνα, τη ρήξη και τον ανταγωνισμό.

Αυτά είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά που η AOC προβάλλει στη νέα σειρά οθονών gaming. Η σειρά AGON δημιουργήθηκε για να προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά gaming με τον πιο ιδιαίτερο σχεδιασμό στην ευρεία κοινότητα των επαγγελματιών και των φανατικών gamers.

Η AOC προγραμματίζει να παρουσιάσει, εντός του 2016, δέκα διαφορετικές οθόνες premium τεχνολογίας, με IPS ή TN panels που θα προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Η σειρά AGON περιλαμβάνει standard και κυρτά μοντέλα οθονών με τεχνολογία Flicker FREE που έχει αναπτυχθεί από την AOC. Όλα τα μοντέλα είναι ενισχυμένα είτε με NVIDIA G-SYNC, είτε με AMD FreeSync τεχνολογία.

AGON-02

Οι σύγχρονοι gamers αυξάνουν τη ζήτηση για οπτική ακρίβεια και ποιότητα εικόνας στις οθόνες gaming. Αυτή η διαπίστωση, καθιστά αναγκαία την κατασκευή των οθονών gaming με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με ξεχωριστή σχεδίαση του εξωτερικού περιβλήματος. Η σειρά AGON όμως, αποσκοπεί να ξεπεράσει το status quo.

Γι’ αυτό οι προεπιλεγμένες λειτουργίες των οθονών της νέας σειράς περιλαμβάνουν: χρόνο απόκρισης 1ms (TN), 144 Hz και υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης, μεγάλη προσαρμοστικότητα, ηχεία και θύρες USB 3.0. Με διαστάσεις που ποικίλουν από 24 ίντσες 16:9 έως και την ultra-wide 35 ιντσών, θα υπάρχουν ακόμα κυρτές οθόνες και αναλύσεις από Full HD έως και 4Κ. Ο συνδυασμός των υλικών στο πίσω μέρος της οθόνης προσδίδει στις οθόνες AGON ένα κομψό και μοντέρνο φινίρισμα, που συμπληρώνει άριστα τον high-end εξοπλισμό gaming.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς οθονών AGON θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons