Νέα σειρά οθονών video wall της LG με το λεπτότερο πλαίσιο παγκοσμίως

by George Polyzos • On 08-12-2015 • AT 3:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

LG Worlds narrowest Video wall 55VH7B_5

Η LG Electronics παρουσίασε τη νέα επαγγελματική οθόνη LG VH7B, ιδανική για εγκαταστάσεις video wall μεγάλων διαστάσεων, η οποία διαθέτει το λεπτότερο πλαίσιο της αγοράς, με πάχος μικρότερο από 1 χιλιοστό.

Το νέο video wall της LG αλλάζει τα δεδομένα της ψηφιακής σήμανσης, προσφέροντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία οπτικά ενιαία επιφάνεια μεγάλων διαστάσεων, ώστε να προβάλλουν περιεχόμενο που μαγνητίζει το βλέμμα, προσφέροντας απρόσκοπτη θέαση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η επαγγελματική οθόνη LG VH7B διαθέτει πάνελ IPS ανάλυσης Full HD (1920×1080) με διαγώνιο 55 ιντσών, και την πιο μικρή διάσταση πλαισίου (bezel) παγκοσμίως, με μέγεθος μόλις 0,99mm.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο σε συνδυασμό με την υψηλή ευκρίνεια που εξασφαλίζει η τεχνολογία IPS Full HD, την ευρεία γωνία θέασης και την ειδική επίστρωση Shine Out που ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις, επιτρέπει τη δημιουργία video wall με διάταξη πάνελ έως και 15 x 15, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή τους ευκρίνεια και την ομοιόμορφη κατανομή της φωτεινότητας. Έτσι, η ψηφιακή σήμανση μετατρέπεται σε μία μοναδική, καθηλωτική εμπειρία, με απρόσκοπτη θέαση από κάθε σημείο του χώρου, ακόμη και αν το video wall είναι εγκατεστημένο εξωτερικά σε συνθήκες φυσικού φωτισμού.

LG Worlds narrowest Video wall 55VH7B_2

Η LG VH7B είναι επιπλέον εξοπλισμένη με την πλατφόρμα webOS for Signage, που διευκολύνει τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία SoC και τον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, το video wall μπορεί να χρησιμοποιείται και χωρίς εξωτερικό media player, για ακόμη πιο οικονομική λειτουργία. Ένας ειδικός αλγόριθμος, αναλαμβάνει να βελτιώσει την εικόνα στα όρια του πλαισίου κάθε πάνελ, ώστε να εξασφαλίζεται μια πραγματικά ενιαία απεικόνιση, χωρίς κενά και ασυνέχειες.

Οι προδιαγραφές των επαγγελματικών οθόνων LG VH7B επιτρέπουν τη λειτουργία ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο, ενώ χάρη στη τεχνολογία Smart Energy Saving, η κατανάλωση περιορίζεται στα 110 Watt, εξοικονομώντας σημαντικό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Εκτός από το εξαιρετικά μικρό πλαίσιο, οι οθόνες της σειράς LG VH7B έχουν μικρό βάθος (87 χιλιοστά) και χαμηλό βάρος (18,6 κιλά), μετατρέποντας την εγκατάσταση και τη συντήρηση ενός μεγάλου video wall ακόμα πιο απλή και ευέλικτη.

Τέλος, η σειρά LG VH7B διαθέτει μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI, DP, DVI-D, OPS, Audio, USB 2.0, USB3.0, RGB, RS232C, RJ45 και IR Receiver, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και εξόδους DP και Audio.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons