Νέα σειρά πολυμηχανημάτων Α3 από την HP Hellas

by George Polyzos • On 25-06-2017 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Τα πολυμηχανήματα A3 της HP καθώς και πολλά ακόμη καινοτόμα προϊόντα συστήθηκαν από τη νέα ηγετική ομάδα της εταιρείας σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων πολυμηχανημάτων σε όλο τον κόσμο και την άφιξή τους στην Ελληνική αγορά, μία ειδικά αφιερωμένη συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε από την HP Hellas. Δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από τα μέσα βρέθηκαν στο χώρο της Τζαφέρη 16, στο Γκάζι, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, για να γνωρίσουν και να δουν από κοντά τις δυνατότητες των πιο εξελιγμένων εκτυπωτών A3 της αγοράς

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανασκόπηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας και στην παρουσίαση της νέας ηγετικής της ομάδας της HP Hellas. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη της νέας ομάδας αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση που έχουμε κατακτήσει στην αγορά, όπως αυτή φαίνεται από τα αποτελέσματα της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director της HP Hellas. «Οι κύριοι πυλώνες της επιτυχίας μας ήταν η συνεκτικότητα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας, η ενδυνάμωση της εταιρείας με άξιους συνεργάτες, η συνεχής δημιουργία τεχνολογικών καινοτομιών που αποτελεί μέρος του DNA μας, και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους».

Στον ειδικά διαμορφωμένο βιομηχανικό χώρο της Τζαφέρη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου χαρτοφυλακίου πολυμηχανημάτων A3 MFP. Πρόκειται για το νέο χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών πολλαπλών χρήσεων A3 MFP με επαναστατική τεχνολογία. Είναι εξοπλισμένοι με τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που είναι πλέον απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απειλών προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης.

Ο κ. Στρατής Ρουμελιώτης, HP CEP Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε σχετικά «Η βελτίωση της ασφάλειας εκτύπωσης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την HP. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε στην αγορά ενσωματώνοντας μία ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας που προστατεύουν τις συσκευές, τα στοιχεία, τα έγγραφα, δημιουργώντας μία πολύ-επίπεδη προσέγγιση ασφαλείας για την καταπολέμηση προηγμένων επιθέσεων».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και η ανανεωμένη σειρά προϊόντων gaming Omen της HP, την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, ενώ όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν σε δράση τα μηχανήματα Elite x3.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons