Νέα σειρά LG UM58 gaming monitors στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 30-03-2016 • AT 9:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

LG Monitor_model 34UM58

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας σειράς monitor UM58 21:9, Full HD IPS, που περιλαμβάνει μοντέλα στις 34, 29 και 25 ίντσες.

Τα monitors της LG, διαθέτουν πάνελ ανάλυσης Full HD 2560 x 1080, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης. Χάρη στη τεχνολογία UltraWide IPS, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθούν, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας.

Με τη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS), μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7χιλ. του δευτερολέπτου, καθιστώντας τα UM58 monitors στα πιο γρήγορα της αγοράς σήμερα, ενώ μέσω του πλήκτρου Game Mode, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν τα monitors για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μία μοναδική gaming εμπειρία.

Επιπλέον, διαθέτουν τη λειτουργία Black Stabilizer, η οποία προσφέρει πλήρη ορατότητα ακόμη και σε πολύ σκοτεινές σκηνές, σε παιχνίδια όπως FPS (First Person Shooters) και με τη λειτουργία Flicker Safe, μειώνει τη κόπωση της όρασης από τη πολύωρη έκθεση στο φως της οθόνης, έτσι ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες δουλειάς ή παιχνιδιού χωρίς να επιβαρύνει τα μάτια του.

Από πλευράς σχεδιασμού, τα νέα monitors της LG, διαθέτουν το σχεδιασμό ArcLine με ρυθμιζόμενο εργονομικό stand το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα. Η εργονομική βάση ρυθμίζει το ύψος και τη κλίση, διατηρώντας παράλληλα μία κομψή εμφάνιση βασισμένη στη σχεδιαστική γραμμή ArcLine. Επίσης, με τη λειτουργία OnScreen control, οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα λειτουργίες όπως τη φωτεινότητα, το Screen Split 2.0 και πολλά άλλα με μόνο μερικά κλικ.

Τέλος, μία σειρά από πρακτικά χαρακτηριστικά, κάνουν τη συνολική εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Screen Split 2.0 (PIP mode) δίνει τη καλύτερη επιλογή για τη κατανομή χώρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επικάλυψη των παραθύρων και με τη λειτουργία Dual Controller, η οθόνη χρησιμοποιείται αποτελεσματικά την ώρα που ο χρήστης παίζει ένα παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα γράφει ένα video και κάνει αλλαγές που απαιτούν μεγάλο πλάτος, έτσι ώστε να φαίνονται τα πλαίσια και οι περικοπές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons