Νέα σειρά κυρτών τηλεοράσεων LG 4K UHD UG870V

by George Polyzos • On 26-06-2015 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG 4K ULTRA HD UG87 TV

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς κυρτών τηλεοράσεων LG ULTRA HD UG870V στην ελληνική αγορά.

Η νέα σειρά, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα τηλεοράσεων 65 και 55 ιντσών, συνδυάζει εμφάνιση υψηλής αισθητικής και κορυφαία τεχνολογία εικόνας ανάλυσης 4Κ. Πιο αναλυτικά, οι τηλεοράσεις LG Ultra HD UG870V, διαθέτουν κυρτό πάνελ τεχνολογίας LED, ανάλυσης 4Κ (3840 x 2160), επιτυγχάνοντας περισσότερη ζωντάνια στα χρώματα, βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση.

Χαρακτηριστικό των νέων τηλεοράσεων είναι η λειτουργία 4Κ Upscaler, χάρη στην οποία ενισχύονται οι λεπτομέρειες των εικόνων SD, HD και Full HD, φθάνοντας σχεδόν σε ανάλυση επιπέδου 4Κ. Επιπλέον, με τις λειτουργίες True Black Control και 4K 3D+, ο χρήστης απολαμβάνει τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, υψηλή ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και βαθύτερο μαύρο σε 3 διαστάσεις.

Η νέα σειρά 4Κ τηλεοράσεων της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου Ultra Surround, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Harman/Kardon, καθώς και τη λειτουργία Smart Sound Mode, ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας, που περιβάλλει τον θεατή από όλες τις κατευθύνσεις.

Ο premium σχεδιασμός Ultra Slim της LG, έχει ως αποτέλεσμα οι τηλεοράσεις της νέας σειράς UHD UG870V να είναι εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές, ενώ το λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, διατηρεί τέλεια την ισορροπία μοντέρνου και κλασσικού, ώστε να εντάσσεται αρμονικά σε όποιον χώρο και αν τοποθετηθεί, διακοσμώντας τον ταυτόχρονα.

LG webOS 2.0 @ CES 2015

Επιπρόσθετα, η σειρά τηλεοράσεων LG UG870V, είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την εμπειρία Smart TV πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Έτσι, χάρη σε προηγμένες λειτουργίες όπως οι “Εύκολη Εναλλαγή”, “Εύκολη Σύνδεση” και “Εύκολη Περιήγηση”, ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολα την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές πραγματοποιείται σχεδόν άμεσα. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το ‘Launcher Bar’ με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, WiDi, Bluetooth και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες, ώστε να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές, όπως το PC ή το Tablet τους ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG Ultra HD UG870V, έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή της στην ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons