Νέα σειρά εσωτερικών σκληρών δίσκων από την Toshiba

by George Polyzos • On 03-09-2015 • AT 9:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

X300_3.5internal_HDD_5TB_Packaging_02

Η Toshiba παρουσίασε νέα σειρά εσωτερικών σκληρών δίσκων η οποία περιλαμβάνει πέντε νέα και αξιόπιστα μοντέλα SATA hard drives για επιτραπέζια PC, φορητούς υπολογιστές και κονσόλες.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά διαθέτει τρεις σκληρούς δίσκους 3,5 ιντσών: το ήσυχο E300 Low-Energy Desktop Hard Drive, σχεδιασμένο για γενική χρήση, το P300 High-Performance Desktop Hard Drive για να δώσει ισχυρή ώθηση στο PC σας και το X300 High-Performance Desktop Hard Drive για χρήστες που χρειάζονται δυνατές εφαρμογές όπως οι γραφίστες και οι PC gamers.

Επιπλέον, η σειρά περιλαμβάνει και δύο 2,5 ιντσών hard drives για χρήστες φορητών υπολογιστών: το L200 Mobile Hard Drive και το H200 High-Performance Hybrid Drive, ένα solid state hybrid drive που ταιριάζει με κονσόλες και ικανοποιεί τις ανάγκες των PC gamers.

Ο X300 με ανώτερες επιδόσεις για επαγγελματίες είναι ιδανικός για γραφίστες και gamers και άλλους απαιτητικούς χρήστες σε σχέση με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία.

Προσφέρει υψηλή αποθηκευτική πυκνότητα και χωρητικότητα με ενισχυμένες real-time επιδόσεις και τεχνολογία προστασίας δεδομένων. Το drive λειτουργεί με 128 MB data buffers, 7.200 rpm ταχύτητα και dual-stage actuator για να επιτυγχάνει αξιόπιστη απόδοση και ταχύτητα. Διατίθεται σε χωρητικότητες 4, 5 και 6 TB.

Ο P300 είναι ένα υψηλών επιδόσεων μοντέλο, ιδανικό για απαιτητικές εφαρμογές. Το drive λειτουργεί με 64 MB data buffers, ταχύτητα 7,200 rpm και SATA 6 Gbit/s interface. Ο δίσκος είναι συμβατός με Native Command Queuing (NCQ), διαθέτει ειδική τεχνολογία προστασίας δεδομένων και κυκλοφορεί σε τέσσερα μεγέθη: 500 GB, 1 TB, 2 TB και 3 TB.

Ο E300 είναι ένας σκληρός δίσκος με οικολογική συνείδηση με σχεδιασμό που περιορίζει το θόρυβο και τεχνολογία αθόρυβης λειτουργίας, ενώ είναι και ενεργειακά αποδοτικό (με έως 25% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τα 7,200 rpm hard drives), που αυξάνουν την αξιοπιστία του και εγγυώνται εκτεταμένη χρήση και υψηλή απόδοση. Ο δίσκος διατίθεται σε χωρητικότητες των 2 και 3 TB.

Στη σειρά 2,5 ιντσών το H200 solid state hybrid drive για υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα είναι το υψηλής ταχύτητας 2,5 ιντσών στα 500 GB και 1 TB. Ιδανικό για να αναβαθμίσετε το PC σας ή την κονσόλα παιχνιδιών σας για γενική χρήση ή games. Συνδυάζει επίδοση SSD με HDD χωρητικότατα, αξιοποιώντας την τεχνολογία Toshiba NAND σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα ενός hard disk drive, για την  ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και χωρητικότητας με στόχο εντυπωσιακά επίπεδα λειτουργίας.

Ο L200 προσφέρει αξιόπιστες επιδόσεις για καθημερινή χρήση για χρήστες και gamers στα 500 GB ή 1 TB, σε συνδυασμό με υψηλή αποθηκευτική χωρητικότητα, συμβατότητα με τεχνολογία NCQ και τεχνολογία προστασίας δεδομένων ramp loading, ιδανικών για περιβάλλοντα φορητών υπολογιστών.

Η νέα οικογένεια προϊόντων εστιάζει στις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία, με λειτουργίες όπως η Toshiba Dual-Stage Actuator (DSA) για ακρίβεια στην ανάγνωση και εγγραφή του δίσκου, αισθητήρες RV που απορροφούν τους πιθανούς κραδασμούς, τεχνολογία αθόρυβης λειτουργίας και Native Command Queuing (NCQ) για αποτελεσματική επεξεργασία των εντολών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons