Νέα σειρά επαγγελματικών οθονών της AOC

by George Polyzos • On 10-03-2016 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

AOC 75 Series front right

Η AOC παρουσίασε τη νέα 75 Series, την καινούργια γκάμα ενεργειακά αποδοτικών οθονών 16:9 για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Οι οθόνες θα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, μεταξύ 18.5 και 27 ιντσών, καθιστώντας τες κατάλληλες για κάθε χώρο εργασίας. Όλες οι οθόνες της 75 Series διαθέτουν κομψό, καθαρό σχεδιασμό σε μαύρο ματ χρώμα και δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, καθώς είναι συμβατές με το σύστημα VESA. Έτσι οι οθόνες είναι ιδανικές για κάθε χώρο εργασίας και για κάθε χρήση, όπως για παράδειγμα για παρουσιάσεις.

Επίσης κάθε οθόνη περιλαμβάνει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που σημαίνει ότι οι χρήστες αποφεύγουν την ακαταστασία που δημιουργείται στο χώρο εργασίας από τυχόν επιπλέον καλώδια.

Όλες οι οθόνες διαθέτουν υψηλής ποιότητας panels (IPS, TN) και, αν εξαιρέσουμε τα μοντέλα E975SWDA και Q2775PQU, βγαίνουν επίσης σε ανάλυση Full HD. Τα μοντέλα της σειράς I και Q εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα με τα IPS panels, προσφέροντας ομοιόμορφο χρώμα εικόνων και πολλές γωνίες θέασης.

Μια ξεχωριστή οθόνη της σειράς είναι η Q2775PQU που προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες καθώς και μια πιο ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας. Επίσης, επιτρέπει το multitasking, εμφανίζοντας ταυτόχρονα τέσσερα παράθυρα εφαρμογών με ανάλυση 720p το καθένα.

Τα μοντέλα της σειράς –με εξαίρεση το μοντέλο E975SWDA 18.5 ιντσών που δεν διαθέτει HDMI υποδοχή- περιέχουν VGA, DVI και HDMI υποδοχές για τη σύνδεση διαφόρων πηγών, είτε ψηφιακών είτε αναλογικών. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα, περιλαμβάνουν επιπλέον σύνδεση DisplayPort και USB 3.0, με το τελευταίο να διευκολύνει τους χρήστες να συνδέουν εύκολα τα περιφερειακά USB.

Μια γρήγορης φόρτισης θύρα USB δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φορτίσουν πολύ γρήγορα τις μπαταρίες των κινητών τους χρησιμοποιώντας την οθόνη. Τα κύρια ψηφιακά καλώδια σύνδεσης (DVI και DisplayPort) συμπεριλαμβάνονται, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να δουλεύουν.

Οι νέες οθόνες AOC της 75 Series ξεχωρίζουν για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι πλήρως πιστοποιημένες με μια πληθώρα οικολογικών σημάτων (π.χ. EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold). Ο διακόπτης τροφοδοσίας ρεύματος επιτρέπει να εξοικονομηθεί ακόμα περισσότερη ενέργεια όταν οι οθόνες δεν χρησιμοποιούνται.

Παράλληλα με την ενεργειακή απόδοση, ιδιαίτερα σημαντική είναι η υγεία του χρήστη. Όλες οι οθόνες της 75 Series είναι εξοπλισμένες με ένα ευρύ φάσμα εργονομικών επιλογών που επιτρέπει την προσαρμογή των οθονών στις ατομικές ανάγκες του χρήστη. Όλα τα μοντέλα 75P διαθέτουν λειτουργίες όπως ρύθμιση ύψους, pivot και δυνατότητα κλίσης.

Η χρηστικότητα της κάθε οθόνης ενισχύεται περαιτέρω με την ενσωματωμένη τεχνολογία Flicker-Free, που μειώνει το τρεμόπαιγμα μετά από μια μεγάλη περίοδο χρήσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Τα εξής μοντέλα της νέας AOC 75 Series θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο 2016: I2475PXQU, I2775PQU, Q2775PQU (με IPS panel) και E975SWDA, E2275SWJ, E2275PWJ, E2275PWQU, E2475SWJ, E2475PWJ, E2775SJ (με TN panel). Τα τρία μοντέλα IPS I2275PWQU, I2375PQU και I2475PQU θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons