Νέα σειρά δίσκων SanDisk Extreme PRO SSD

by George Polyzos • On 08-07-2014 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

SSD_EXTREME_PRO

 

Η SanDisk ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς δίσκων Extreme PRO SSD, η οποία είναι σχεδιασμένη για τους χρήστες που επιδιώκουν τη μέγιστη και σταθερή απόδοση από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.

Με ταχύτητες σειριακής ανάγνωσης 550 MB ανά δευτερόλεπτο (MB/S) και εγγραφής έως και 520 MB/s, ο δίσκος SanDisk Extreme PRO «τρέχει» και «εκτελεί» εφαρμογές δυναμικών γραφικών και παιχνιδιών ταχύτατα. Επιπλέον, ο δίσκος SanDisk Extreme PRO προσφέρει χωρητικότητα έως και 1TB για αποθήκευση ακόμα μεγαλύτερων προγραμμάτων, παιχνιδιών και αρχείων με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης μετατρέποντας οποιονδήποτε υπολογιστή ή κονσόλα σε μια παιχνιδομηχανή υψηλής αξίας.

Επίσης, η σειρά Extreme PRO SSD ενσωματώνει την τεχνολογία nCache PRO που επιτρέπει την σταθερή απόδοση και ανταπόκριση. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία SanDisk nCache PRO χρησιμοποιεί δυο επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης για βέλτιστη ταχύτητα μεταφοράς πολύ μεγάλων αρχείων, πολλαπλών παράλληλων ενεργειών και  γρήγορη ανταπόκριση από υπολογιστές, laptops και κονσόλες παιχνιδιών. Τέλος, ο δίσκος Extreme PRO SSD υποστηρίζεται από 10ετή εγγύηση.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons