Νέα σειρά ακουστικών Bluetooth από τη Sony

by George Polyzos • On 27-02-2015 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

MDR-1ABT_B_Walkman_Situation_Image

Η Sony προχώρησε στην ανακοίνωση τεσσάρων νέων ακουστικών κεφαλής τεχνολογίας Bluetooth που διαθέτουν ήχο υψηλής ποιότητας και ψηφιακή ακύρωση θορύβου.

Τα μοντέλα ακουστικών κεφαλής, που θα κυκλοφορήσουν φέτος την άνοιξη ενσωματώνουν την τεχνολογία NFC ώστε ακουμπώντας το Walkman, το MP3 ή το smartphone πάνω στα ακουστικά να δημιουργείται άμεσα ασύρματη σύνδεση.

Πιο αναλυτικά, τα ακουστικά MDR-1ABT διαδέχονται το μοντέλο MDR-1A. Πρόκειται για τα πρώτα κορυφαία ακουστικά της Sony με LDAC, μια νέα τεχνολογία ήχου που προσφέρει ασύρματη ακρόαση υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth.

Μέσω του νέου codec μεταδίδονται τρεις φορές τα δεδομένα των συνηθισμένων συνδέσμων Bluetooth και προσφέρει ροή πεντακάθαρου ήχου υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστερήσεις και ασύρματα από συμβατές συσκευές, όπως το Walkman NWZ-A15.

mdr-1abt_hero_blk_141203

Μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία είναι η προσθήκη ενός αισθητήρα αφής στο πλάι του ακουστικού. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης μπορεί να «προσπεράσει» κομμάτια, να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις ή να ρυθμίσει την ένταση του ήχου με απλές και εύκολες κινήσεις.

Τέλος, τα ακουστικά MDR-1ABT ενσωματώνουν την τεχνολογία DSEE που αποδίδει μια πιο φυσική ηχητική εμπειρία, αποκαθιστώντας τις πληροφορίες υψηλής συχνότητας και διακριτικά ίχνη αντήχησης, που χάνονται στα αρχεία ήχου υψηλής συμπίεσης.

Ακολουθούν τα ακουστικά MDR-ZX770BN με Bluetooth και ψηφιακή ακύρωση θορύβου. Το συγκεκριμένο σετ ακουστικών διαθέτει άνετο σχεδιασμό που περιβάλλει το αυτί για επιπλέον άνεση στα μεγάλα ταξίδια και αποκόπτουν τον εξωτερικό θόρυβο και άλλους ήχους του περιβάλλοντος με το ενσωματωμένο λογισμικό DNC.

MDR-ZX770BN_B__KeyVisual_141226

Τα MDR-ZX770BN ενσωματώνουν και αυτά την τεχνολογία NFC ενώ έχουν ικανότητα περιστροφής ώστε να μπορούν να αποθηκευθούν εύκολα. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου το εν λόγω σετ ακουστικών μπορεί να επιτύχει αυτονομία 13 ωρών συνεχόμενης αναπαραγωγής, μεταξύ των φορτίσεων.

Το σετ MDR-ZX330BT προσφέρει ασύρματη ακρόαση μέσω Bluetooth σε συνδυασμό με δυνατότητα σύνδεσης με τηλέφωνο ή player με την ευκολία της λειτουργίας One-touch. Η μπαταρία του είναι σε θέση να προσφέρει έως και 30 ώρες ασύρματης ακρόασης.

Τα ακουστικά MDR-AS600BT προσφέρουν την ευκολία της ακρόασης με Bluetooth ενώ ο χρήστης γυμνάζεται. Χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό τους, προστατεύονται από τη βροχή και τον ιδρώτα ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι εύκολο για τον χρήστη να αποδέχεται κλήσεις με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

MDR-AS600BT_W_Situation_Image

Τα νέα ακουστικά MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT από τη Sony θα διατίθενται στην Ευρώπη από τον Μάιο, ενώ τα ακουστικά MDR-AS600BT από τον Απρίλιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons