Νέα πρόταση ασφαλείας από την ESET

by George Polyzos • On 27-11-2014 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

eset

Η ESET ανακοίνωσε τη νέα σουίτα προϊόντων ασφαλείας για επιχειρήσεις που θα είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική κατά το Δεκέμβριο 2014 και παγκοσμίως κατά το πρώτο τρίμηνο 2015.

Σύμφωνα με τα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πέρυσι από το InfoSec Institute, η μέση ετήσια ζημιά που προκαλεί το κυβερνοέγκλημα σε μία παραβιασμένη επιχείρηση αυξήθηκε στα 11,56 εκατομμύρια δολάρια, αύξηση της τάξης του 26% μέσα σε ένα έτος, ενώ το ανώτερο κόστος που κόστισε σε οργανισμό ήταν τα 58 εκατομμύρια.

Η έκθεση επίσης επισημαίνει ότι η ανίχνευση και η αντιμετώπιση της παραβίασης αποτελούν τις πιο δαπανηρές ενέργειες. Σύμφωνα με την Ετήσια παγκόσμια έρευνα της EY, περισσότερες από το 37% των εταιριών δεν παρακολουθούν κυβερνοαπειλές σε πραγματικό χρόνο, λόγω έλλειψης ευελιξίας. Δεν διαθέτουν επίσης τους απαραίτητους πόρους για να καταπολεμήσουν το κυβερνοέγκλημα.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ESET μεταξύ πελατών και επαγγελματιών ασφάλειας του IT χώρου σε όλο τον κόσμο, έχει ενσωματώσει όλες τις σύγχρονες και τις μελλοντικές απαιτήσεις τους στην καρδιά του επανασχεδιασμού και της ανακατασκευής των επιχειρηματικών της λύσεων, με στόχο την παροχή καλύτερης προστασίας με παράλληλη μείωση των απαιτήσεων από τα IT τμήματα.

Στο επίκεντρο της νέας σειράς προϊόντων βρίσκεται η ολοκαίνουρια κονσόλα απομακρυσμένης διαχείρισης, ESET Remote Administrator. Με ανανεωμένη όψη, βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας και αδιάλειπτη λειτουργικότητα, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις μέχρι και στη μικρότερη λεπτομέρεια με τη μέγιστη δυνατή ανάλυση, παρακολουθώντας και ελέγχοντας το επίπεδο ασφάλειας του εταιρικού δικτύου μέσω της νέας, web-based κονσόλας.

Η νέα σουίτα των λύσεων της ESET διαθέτει πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά:

  • Προστασία mobile συσκευών χωρίς να χρειάζονται επιπλέον εργαλεία MDM.
  • Ευέλικτη δημιουργία αναφορών για την ενημέρωση σχετικά με όλες τις πρόσφατες πληροφορίες IT.
  • Πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχων από τις ρυθμιστικές αρχές χωρίς προβλήματα.
  • Εύκολη μετάβαση για επιχειρήσεις που αναζητούν προστασία με τη βραβευμένη τεχνολογία της ESET.
  • Ενιαίο unilicense για προστασία σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Οι νέες λύσεις Endpoint διαθέτουν μία πληθώρα νέων τεχνολογιών προστασίας όπως βελτιωμένο Anti-Phishing, Exploit Blocker, Vulnerability Shield και Advanced Memory Scanner, τα οποία ήδη είναι ενσωματωμένα στη σειρά προϊόντων της ESET για οικιακούς χρήστες. Στις πρόσφατες δοκιμές AV-Comparatives Anti-Phishing, η ESET πέτυχε την ψηλότερη βαθμολογία, με την πιο πλήρη προστασία phishing ανάμεσα στα προϊόντα που συμμετείχαν.

[Δ.Τ. ESET]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons