Νέα προσφορά από την ESET

by George Polyzos • On 17-09-2014 • AT 9:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

eset

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη λύση ESET Endpoint Security σε προνομιακή τιμή δίνει στους εταιρικούς της πελάτες η ESET, με μία νέα προσφορά που ισχύει μέχρι και τις 10 Οκτώβριου 2014.

Συγκεκριμένα, η ESET προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, να προμηθευτούν το προϊόν – ναυαρχίδα των εταιρικών λύσεων της εταιρίας, στην τιμή που διατίθεται κανονικά η λύση ESET Endpoint Antivirus.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία ουσιαστικά προσφέρει τα προηγμένα χαρακτηριστικά Antispam, Firewall & Web Control του ESET Endpoint Security, στην τιμή του ESET Endpoint Antivirus.

Υπενθυμίζεται ότι το ESET Endpoint Security αποτελεί μία λύση για ολοκληρωμένη προστασία πολλαπλών επιπέδων. Προσφέρει περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου προστασίας του εταιρικού δικτύου, συνδυάζοντας την πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το ενσωματωμένο Two-Way Personal Firewall, φίλτρο Web Control, Client Antispam και απομακρυσμένη διαχείριση για μία ολοκληρωμένη προστασία.

Η προσφορά αφορά στην αγορά νέων αδειών, με ελάχιστο αριθμό χρηστών τους 5, ενώ δεν περιλαμβάνει περιπτώσεις ανανέωσης ή επέκτασης υφιστάμενων αδειών.

[Δ.Τ. ESET]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons