Νέα προϊόντα ασφαλείας από την Avira

by George Polyzos • On 10-11-2014 • AT 11:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Avira 2015

Η εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Avira, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς προϊόντων Avira 2015, η οποία ενσωματώνει νέα εξελιγμένα χαρακτηριστικά για την προστασία κάθε πλατφόρμας.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα σειρά έχει ενσωματωθεί ένας εξελιγμένος μηχανισμός για την ακριβέστερη ανίχνευση απειλών αλλά και προηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android και iOS. Έτσι, ο χρήστης ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί, είναι πάντοτε προστατευμένος.

Για πρώτη φορά, ως μέρος της λήψης του προϊόντος, οι χρήστες της Avira θα λάβουν τόσο το Avira Browser Security (ABS) που τους προστατεύει κατά την περιήγησή τους στο Internet, όσο και το Avira Safe Search που προστατεύει την ιδιωτικότητά τους εμποδίζοντας απειλές που προέρχονται από ιστοσελίδες. Οι χρήστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εγκαταστήσουν το Dropbox ως μέρος της διαδικασίας λήψης των νέων προϊόντων Avira 2015.

Για την Avira προτεραιότητα είναι η συνολική προστασία του χρήστη και όχι μόνο του υπολογιστή του, γεγονός που υπογραμμίζεται με τη διάθεση της σειράς Avira 2015. Η λύση Avira Protection Cloud συνεχίζει να παρέχει στους επί πληρωμή χρήστες, τη δυνατότητα να εντοπίζουν κακόβουλο λογισμικό πιο γρήγορα κάνοντας upload του αρχείου για άμεση ανάλυση.

Ο μηχανισμός της Avira, xVDF (extended Virus Definition File), επιτρέπει στην εταιρεία να αυξήσει τα αρχεία των virus definitions και να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα λήψης τους, γεγονός που εξασφαλίζει γρηγορότερη εκκίνηση του συστήματος, μικρότερο μέγεθος των definitions σε κάθε ενημέρωση, μειωμένο όγκο λήψης VDF και τέλος μειωμένη κατανάλωση πόρων που απαιτούνται από το προϊόν.

Όλα τα χαρακτηριστικά και οι μηχανισμοί προστασίας που περιλαμβάνονται στη σειρά Avira 2015 μπορούν να παραμετροποιηθούν μέσα από το Avira Online Essentials, μια μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης που επιτρέπει στον χρήστη να θωρακίσει τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό του τηλέφωνο από ένα και μόνο σημείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Avira, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.avirasuite.gr.

[Δ.Τ. Avira – T&K Computer Organizer]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons