Νέα προγράμματα συμβολαίου Cosmote Mobile

by George Polyzos • On 14-04-2016 • AT 9:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

smartphone-users-02

Η Cosmote ανακοίνωσε τα νέα της προγράμματα συμβολαίου Cosmote Mobile, τα οποία προσφέρουν ομιλία προς όλους, MB για χρήση και χρήση πρόσθετων καρτών SIM.

Πιο αναλυτικά, οι συνδρομητές όλων των προγραμμάτων της νέας σειράς Cosmote Mobile, εκτός από τη δυνατότητα να μιλούν ελεύθερα προς όλα τα δίκτυα, αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες τους, πέρα από τα ενσωματωμένα ΜΒ του προγράμματός τους, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ακόμα περισσότερα MB σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Παράλληλα, εφόσον το επιθυμούν, παίρνουν επιπλέον έως 4 κάρτες SIM –με την πρώτη δωρεάν- για να χρησιμοποιούν τα MB τους από όποια συσκευή επιθυμούν και να απολαμβάνουν mobile Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο προηγμένο 4G και 4G+ δίκτυο της Cosmote.

COSMOTE-Mobile_nea-Programmata-Symbolaiou

Επίσης, σε επιλεγμένα προγράμματα Cosmote Mobile, οι συνδρομητές απολαμβάνουν roaming χωρίς επιπλέον χρεώσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σε Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν, χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ τους προγράμματός τους.

Τέλος, όπως σε όλα τα συμβόλαια, έτσι και στα νέα προγράμματα Cosmote Mobile, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τα διαθέσιμα MB του προγράμματός τους μέσω της υπηρεσίας Cosmote My Internet και να ελέγχουν κάθε στιγμή πόσα δωρεάν MB έχουν. Όταν αυτά τελειώσουν, επιλέγουν οι ίδιοι εάν και πώς θα συνεχίσουν την πλοήγησή τους στο Internet.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons