Νέα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο και εικόνων από τη Nikon

by George Polyzos • On 02-04-2015 • AT 10:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon-D3300-Lifestyle-Shot

Η Nikon ανακοίνωσε δύο νέες εφαρμογές, το πρόγραμμα διαχείρισης εικόνων ViewNX-i και το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ViewNX-Movie Editor. Και οι δύο εφαρμογές διατίθενται για δωρεάν λήψη.

Το ViewNX-i είναι ένα διαισθητικό λογισμικό διαχείρισης εικόνων που διευκολύνει την οργάνωση, την επεξεργασία και την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο μέσα από μια ενιαία κεντρική πλατφόρμα.

Προσφέρει πλήρη διαχείριση εικόνων και διαθέτει τρεις ειδικούς χώρους εργασίας, τους οποίους μπορείτε να εναλλάσσετε στιγμιαία, για ταξινόμηση εικόνων, προβολή χάρτη ή αποστολή στο web. Η πλατφόρμα ViewNX-i ενσωματώνει το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας ViewNX-Movie Editor, ενώ συνεργάζεται άψογα με το Capture NX-D της Nikon για άμεση πρόσβαση σε πιο προηγμένες λειτουργίες. Και τα δύο αυτά προγράμματα ξεκινούν απευθείας από το ολοκληρωμένο λογισμικό εικόνων ViewNX-i οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε.

Απλό στη χρήση, τόσο για έμπειρους χρήστες λογισμικού όσο και για αρχάριους, το ViewNX-i κληρονομεί το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη το οποίο αποτελούσε βασικό χαρακτηριστικό στην προηγούμενη εφαρμογή της Nikon, ViewNX2. Επιπλέον, διαθέτει νέες δυνατότητες όπως τα αρχεία Sidecar που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη επεξεργασία εικόνων, ενώ μπορείτε να δημοσιεύετε γρήγορα εικόνες σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από την πλατφόρμα ViewNX-i. Για τους λάτρεις των video, το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ViewNX-Movie Editor διευκολύνει την επεξεργασία, την περικοπή και τη διαχείριση video.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

[Δ.Τ. Nikon-Δαμκαλίδης]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons