Νέα premium Curved OLED TV από την LG

by George Polyzos • On 03-09-2014 • AT 9:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

S_OLED_TV_1

Η LG ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Swarowski, για τη δημιουργία μίας εντυπωσιακής OLED τηλεόρασης που θα διαθέτει premium σχεδιασμό και εμπειρία θέασης.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας, μία νέα Curved OLED TV θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκθεσης IFA που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο. Η εν λόγω τηλεόραση θα διαθέτει βάση γεμάτη με αστραφτερά κρύσταλλα που συμπληρώνεται από τα λαμπερά χρώματα των αυτό-φωτιζόμενων pixels της τεχνολογίας OLED.

Η νέα Curved OLED TV της LG θα διαθέτει πάχος οθόνης τεσσάρων χιλιοστών και βάρος 16 κιλών. Με το υψηλής αισθητικής Crystal Stand της LG, η εργονομικού σχεδιασμού κυρτή οθόνη δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται, προσφέροντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που «βυθίζει» τον θεατή ακόμη περισσότερο στην μαγεία της εικόνας.

Για τη δημιουργία αυτής της μοναδικής βάσης, περίπου 460 αστραφτερά κρύσταλλα της σειράς Aurora Borealis σε τρία διαφορετικά μεγέθη (SS8, 10 και 12) τοποθετήθηκαν με το χέρι χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένα μοτίβα stencil. Το αποτέλεσμα είναι ένα διακριτικό και ταυτόχρονα κομψό αστραφτερό σχέδιο που μετατρέπει μια τηλεόραση με τεχνολογία αιχμής σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Η τηλεόραση OLED TV της LG προσφέρει απόλυτη ακρίβεια θέασης χάρη στο προηγμένο pixel dimming system που προστίθεται στα ήδη διαθέσιμα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας OLED. Οι θεατές μπορούν να δουν ζωντανά το κάθε pixel, καθώς απολαμβάνουν τον ρεαλισμό των καθαρών, φυσικών χρωμάτων με την υψηλή αναλογία αντίθεσης.

Η περιορισμένη/ συλλεκτική έκδοση της LG OLED TV θα παρουσιαστεί στην IFA 2014, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons