Νέα πολύπριζα από την Schneider Electric

by George Polyzos • On 29-04-2016 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

APC_PM5 & PM6 Series

Η Schneider Electric παρουσίασε δύο νέες οικογένειες πολύπριζων για την προστασία ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών,

Η Schneider Electric παρουσίασε τρεις νέες σειρές προϊόντων APC, σχεδιασμένες ειδικά για τους χρήστες που θέλουν να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές από υπερτάσεις ή απότομες διακυμάνσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και εκείνους που θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους φορητές συσκευές για πολλές ώρες, ακόμη και όταν βρίσκονται στο δρόμο, ταξιδεύουν ή δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια παροχή ρεύματος για να τις φορτίσουν.

Οι ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως οι υπολογιστές, τα tablets, τα smartphones, οι ψηφιακές κάμερες ή τα μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας, μπορεί να καταστραφούν από μία απότομη αυξομείωση στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, από τα επαγωγικά ρεύματα ενός κεραυνού ή ακόμη και από κάποια υπερφόρτιση λόγω βλάβης.

Η νέα οικογένεια πολύπριζων APC Surge Arrest (PM Series), που αποτελείται από πολύπριζα μίας, πέντε, έξι ή οχτώ θέσεων, αποτελεί την ιδανική προστασία για οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή χρησιμοποιούμε στο σπίτι ή το γραφείο, εξασφαλίζοντας σταθερή λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε κάθε ένα από τα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα.

Τα πολύπριζα της σειράς APC Surge Arrest (PM Series) διαθέτουν πέντε (PM5U) ή έξι (PM6U) προστατευμένες πρίζες τύπου σούκο, φίλτρα εξομάλυνσης και καθαρισμού από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, αυτόματη ασφάλεια προστασίας από υπερφόρτιση ή βραχυκυκλώματα, δύο προστατευμένες εξόδους USB για τη φόρτιση smartphone, tablet, κάμερας κ.ά., καθώς και δύο λυχνίες LED για την επισήμανση ενδεχόμενης υπέρτασης ή προβλήματος στη γείωση του ηλεκτρικού δικτύου.

Ειδικότερα, τα πολύπριζα PMH63VT και PM5VT διαθέτουν επίσης μία είσοδο/έξοδο RJ11 για τηλεφωνικά καλώδια, και μία επίχρυση είσοδο/έξοδο RF για την προστασία συσκευών AV οι οποίες συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο (TV, δορυφορικοί δέκτες κλπ.). Οι παραπάνω συσκευές συνοδεύονται με εφ’ όρου ζωής εγγύηση (Onsite Repair or Replace).

[Δ.Τ. Schneider Electric]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons