Νέα οθόνη στη σειρά Style της AOC στις 27 ίντσες «χωρίς πλαίσιο»

by George Polyzos • On 15-05-2016 • AT 10:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

AOC_Q2781_f_h_design

Η νέα οθόνη της σειράς Style της AOC, Q2781PQ στις 27 ίντσες, εντυπωσιάζει με τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και την ασύμμετρη βάση.

Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440) καθώς και ένα νέο, τεσσάρων πλευρών «χωρίς πλαίσιο», AH-IPS panel. Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία Flicker-FREE, η νέα οθόνη ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματιών χρηστών που δίνουν βάρος στην αισθητική.

Λαμπερά χρώματα και μοναδικό σχεδιασμό

Η οθόνη 27 ιντσών AOC Q2781PQ διαθέτει αναβαθμισμένο σχεδιασμό και ποιότητα εικόνας που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη που εκτιμά την καλή αισθητική. Εκτός από την εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση και την κομψή ασύμμετρη βάση, η οθόνη διαθέτει νέο σχεδιασμό 4-πλευρών «χωρίς πλαίσιο» με 5,7χιλ. μαύρο πλαίσιο στο πάνω μέρος, τη δεξιά και την αριστερή πλευρά και πλαίσιο 6,25χιλ. στο κάτω μέρος. Εκτός από εντυπωσιακή, η οθόνη καταφέρνει να εξοικονομεί χώρο στο γραφείο.

AOC_Q2781_bkl_h

Πίσω από τη λεπτή σχεδίαση, βρίσκεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας η οποία προσφέρει μια πρώτης τάξεως εμπειρία θέασης. Διαθέτει ένα σύγχρονο AH-IPS panel που επιτρέπει ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο έντονα χρώματα με 100% sRGB συνέπεια και την καλύτερη δυνατή χρωματική ομοιομορφία από όλες τις γωνίες θέασης. Η AOC Q2781PQ προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels) και πάνω από 3,6 εκατομμύρια pixels. Οι χρήστες που ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο ή φωτογραφιών θα επωφεληθούν από την ευκρίνεια και τα έντονα οπτικά που εντυπωσιάζουν για τη μεγάλη λεπτομέρεια.

Λειτουργική και εύχρηστη

Σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία Flicker-FREE και οι πολλαπλές θύρες εισόδου video καθιστούν την AOC Q2781PQ σε μια λειτουργική και ελκυστική επιλογή για το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας. Οι χρήστες που κάθονται πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη θα επωφεληθούν από την τεχνολογία Flicker-FREE της AOC, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα μέσω ενός DC (Direct Current) backlight συστήματος για να μειωθεί το δυσάρεστο τρεμόπαιγμα που δημιουργεί, τόσο συχνά, κόπωση στα μάτια.

AOC_Q2781_f_h

Όσοι επιθυμούν να συνδέσουν την κομψή οθόνη με κονσόλες gaming, Blu-ray players ή φορητές συσκευές όπως laptops, μπορούν να το κάνουν μέσω μιας σειράς σύγχρονων εισόδων, όπως είσοδο DisplayPort, δυο εισόδους HDMI καθώς και D-Sub.

Είτε χρησιμοποιείτε την οθόνη για την επεξεργασία φωτογραφιών, είτε δουλεύετε σε υπολογιστικά φύλλα από το σπίτι ή απλώς θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας στο γραφείο – η AOC Q2781PQ θα συνεπάρει τους οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες ή ακόμη και τους fashionistas.

Η AOC Q2781PQ θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των 349 ευρώ. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons