Νέα οθόνη Philips Quad HD στις 25 ίντσες

by George Polyzos • On 25-09-2015 • AT 2:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Philips_258B6QJ_f image_1016

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τη νέα οθόνη AH-IPS LED 25 ιντσών με Quad HD ανάλυση που προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα σε πρακτικό μέγεθος.

Η νέα οθόνη Philips είναι κατασκευασμένη κατά 65% από ανακυκλωμένο πλαστικό και διαθέτει περίβλημα χωρίς PVC και BFR, με αποτέλεσμα να θεωρείται απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Η οθόνη προσφέρει ανάλυση Quad HD, δηλαδή 2560×1440 ή 2560×1080 εικόνες, χάρη στο panel υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιεί με τον εξαιρετικά πυκνό αριθμό pixel που διαθέτει χάρη στις πηγές υψηλού bandwidth όπως οι DisplayPort, HDMI και Dual link DVI.

Philips_258B6QJ_s

Επιπλέον, η βελτιωμένη δομή του προηγμένου AH-IPS panel συμβάλλει στην πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων, το γρήγορο χρόνο απόκρισης και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με άλλα panels ευρείας γωνίας θέασης.

Με βάση αυτά τα δεδομένα η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασία σε περιβάλλον CAD-CAM όπου απαιτείται ιδιαίτερα λεπτομερής πληροφορία ή για εργασία όπου χρειάζονται ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια για εφαρμογές 3D γραφικών.  Επιπρόσθετα, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και υποδοχή USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φόρτιση smartphone.

Στις οθόνες οπίσθιου φωτισμού LED λόγω του τρόπου ελέγχου φωτεινότητας, οι χρήστες πολύ συχνά αντιμετωπίζουν ένα τρεμόπαιγμα που ενδέχεται να προκαλέσει κόπωση των ματιών. Ωστόσο, στην περίπτωση της τεχνολογίας Flicker-Free της Philips, που ενσωματώνει η οθόνη, ρυθμίζεται η φωτεινότητα και μειώνεται το τρεμόπαιγμα για πολύ πιο άνετη θέαση, ακόμα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χάρη στο κομψό σχεδιασμό του panel, το πάχος του εξωτερικού πλαισίου της νέας οθόνης Philips είναι μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με την εσωτερική μαύρη λωρίδα του panel πάχους μόλις 3,5 χιλιοστών, οι συνολικές διαστάσεις του πλαισίου είναι σημαντικά μικρότερες ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περισπασμοί και να μεγιστοποιείται η οπτική εμπειρία.

Philips_258B6QJ_pivot45

Πέρα του φιλικού προς το περιβάλλον υλικού κατασκευής με υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού, στοιχείο που αναφέρθηκε πιο πάνω, η οθόνη διαθέτει και σπουδαία εργονομικά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, η προηγμένη Βάση SmartErgo επιτρέπει στην οθόνη να χαμηλώσει μέχρι σχεδόν το επίπεδο του γραφείου για ακόμα πιο άνετη γωνία θέασης.

Ακόμη, η μικρή απόσταση μεταξύ γραφείου και πλαισίου είναι ιδανική για χρήστες που φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή προοδευτικούς φακούς οράσεως κατά την εργασία τους σε υπολογιστή. Επιπλέον, επιτρέπει ακόμα και σε χρήστες διαφορετικούς ύψους να χρησιμοποιούν την οθόνη στις προτιμώμενες για αυτούς ρυθμίσεις γωνίας και ύψους. Αυτό βοηθάει επίσης στη μείωση της κόπωσης και της έντασης.

Η νέα οθόνη Philips θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 με τιμή 399 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons