Νέα οθόνη Philips ιδανική για console gaming με ανάλυση 4K UHD

by George Polyzos • On 03-05-2019 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της οθόνης Philips Momentum 326M6VJRMB στις 32 ίντσες, ιδανικής για console gaming. 

Πιο αναλυτικά, εξοπλισμένη με UltraClear 4K UHD ανάλυση, διαθέτοντας 3840 x 2160 pixels και πιστοποίηση VESΑ DisplayHDR 600, η 32 ιντσών Momentum προσκαλεί τους παίκτες σε δράση. Η τεχνολογία Ultra Wide-Color παρέχει ένα ευρύ φάσμα πλούσιων χρωμάτων, ενισχύοντας κάθε εικόνα με περισσότερο λαμπερά, ζωντανά πράσινα, κόκκινα και μπλε. Πέρα από την αυξημένη ακρίβεια και ισορροπία, η Philips Momentum 326M6VJRMB εξασφαλίζει ότι η εμπειρία gaming είναι εξαιρετικά ομαλή. Η καινοτόμα τεχνολογία Adaptive Sync αποδίδει εικόνες χωρίς σκίσιμο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παραμείνουν στη στιγμή και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε gaming εμπειρία. 

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αίσθηση της βύθισης της Philips Momentum 326M6VJRMB, η τεχνολογία Ambiglow δημιουργεί ένα ρυθμιζόμενο φωτοστέφανο οπίσθιου φωτισμού που επεκτείνει την εμπειρία πέρα από την οθόνη, καθιστώντας τις ταινίες, τα παιχνίδια και οποιαδήποτε άλλη ψυχαγωγία ακόμα πιο ευχάριστα. Και επειδή ο ήχος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία ψυχαγωγίας, το DTS Sound βελτιστοποιεί τον εικονικό περιφερειακό ήχο της οθόνης, με ενίσχυση του διαλόγου, πλούσιο μπάσο, και μέγιστο επίπεδο έντασης χωρίς αλλοιώσεις. 

Η άνεση του θεατή είναι απαραίτητη, και αυτός είναι ο λόγος που η Philips Momentum 326M6VJRMB διαθέτει πολλαπλές λύσεις σχεδιασμένες για την ενίσχυση της ευεξίας του χρήστη. Η λειτουργία LowBlue Mode προστατεύει τα μάτια από τις ακτίνες μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος και η βάση της οθόνης προσφέρει -5/20 μοίρες κλίση, καθώς και 110 χιλ. ρύθμιση ύψους για μεγαλύτερη εργονομική άνεση.  

Η Philips Momentum 326M6VJRMB είναι διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 599 ευρώ.


CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons