Νέα οθόνη αφής TD2455 10-point PCAP από την ViewSonic

by George Polyzos • On 27-05-2020 • AT 9:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης ViewSonic ανακοίνωσε τη νέα 10-point οθόνη αφής, 24 ιντσών TD2455. Η TD2455 προσφέρει cross-platform συμβατότητα, γρήγορη απόκριση, τεχνολογία in-cell touch και προηγμένη εργονομική σχεδίαση για αποτελεσματικό hands-on control.

Πιο αναλυτικά, χάρη στην γρήγορη απόκριση, την τεχνολογία in-cell touch και την προηγμένη εργονομική σχεδίαση που διαθέτει, η ViewSonic TD2455 προσφέρει περισσότερο hands-on control για συνεργατικές τάξεις και περισσότερο παραγωγικά περιβάλλοντα.

Η εύκολη στη χρήση οθόνη αφής προσφέρει ομαλή και γρήγορη απόκριση, ενώ χάρη στις 10-point multi-touch δυνατότητες, οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να γράφουν ή να σχεδιάζουν στην επιφάνεια της με τη βοήθεια γραφίδας ή με τα δάχτυλα. Το monitor συνοδεύεται μία πολύ ελαφριά γραφίδα, προσαρμόζεται πολύ εύκολα στη βάση της οθόνης και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σημειώσεων, για σχεδίαση ή για την εκτέλεση εργασιών που απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια από αυτή που μπορούν να προσφέρουν τα ακροδάχτυλα. Επιπλέον, η τελευταία θύρα USB 3.2 Type-C μετατρέπει την οθόνη σε πανίσχυρο hub, επιτρέποντας την εύκολη σύνδεση σε PC, laptop και συστήματα Chrome. Ακόμα, το USB Type-C παρέχει φόρτιση, βίντεο και ήχο, μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Η TD2455 διαθέτει εργονομική βάση διπλής άρθρωσης, που επιτρέπει την κλίση και τη ρύθμιση της οθόνης, για να προσφέρει μία πιο άνετη εμπειρία χρήστη. Αυτή η ανθεκτική σχεδίαση διασφαλίζει ότι η οθόνη αποδίδει σε μία ποικιλία από περιβάλλοντα και σενάρια, προκειμένου να ενισχύσει τη διαδραστικότητα. Με προαιρετικό mount kit, η TD2455 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με VDI client endpoints.

“Η TD2455 είναι η νέα μας οθόνη αφής, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά περιβάλλοντα, για να ενισχύσει την κοινή χρήση και την παραγωγικότητα. Συμπεριλάβαμε σε αυτή, μία ποικιλία δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, ώστε η TD2455 να μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα προβολέα ή ένα διαδραστικό λευκό πίνακα, καθιστώντας την ιδανική λύση για έναν ομιλητή. Έτσι, είτε κάποιος χρησιμοποιήσει την οθόνη σαν desktop γραφείου, είτε σαν σταθμό συνεργασίας ή ακόμα και σαν διαδραστικό hub μέσα στην σχολική αίθουσα, είμαστε βέβαιοι ότι η TD2455 μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα μίας ομαδικής εργασίας”, τόνισε η Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors της ViewSonic.

Η οθόνη αφής TD2455 είναι ήδη διαθέσιμη στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 352 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons