Νέα ολοκληρωμένη λύση από την TP-Link

by George Polyzos • On 19-03-2015 • AT 10:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

TPLink-TD-W8980(UN_03-1280px_l

Η TP-Link, παρουσίασε μια νέα ολοκληρωμένη λύση, που επιτρέπει στους κατόχους συνδέσεων VDSL, να αξιοποιήσουν πλήρως την ταχύτητα του δικτύου τους.

Πρόκειται για το TD-W9980 N600, ένα Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για αντικατάσταση του στάνταρ modem του παρόχου, το οποίο έχει παρουσιάσει βλάβη ή δεν καλύπτει πλέον τις αυξημένες ανάγκες του πελάτη.

Το TP-LinkTD-W9980 Ν600 παρέχει πλήρη συμβατότητα με το τελευταίο πρότυπο ITU-T G.993.2 VDSL2, κάτι που σημαίνει ότι, όχι μόνο καλύπτει άνετα τις προδιαγραφές των τωρινών συνδέσεων VDSL της ελληνικής αγοράς, αλλά είναι έτοιμο να αξιοποιήσει πλήρως ταχύτητες σύνδεσης μέχρι και 100Mbps, όταν ο πάροχος είναι σε θέση να προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Ακόμη και αν ο πελάτης διαθέτη «απλή» σύνδεση ADSL, το TD-W9980 Ν600 είναι προς τα πίσω συμβατό και αυτό σημαίνει ότι αποτελεί άριστη επένδυση και για τη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών, οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν σε σύνδεση VDSL στο μέλλον, έχοντας στη διάθεσή τους ένα προηγμένο modem. Επίσης, διαθέτει εναλλασσόμενη λειτουργία LAN/WAN κι έτσι μπορεί να μεταφερθεί και σε χώρους που δικτυώνονται μέσω άλλων συνδέσεων χαλκού ή οπτικής ίνας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του TP-LinkTD-W9980 Ν600 είναι η δυνατότητά του να παρέχει ασύρματη σύνδεση στο Internet, ταυτόχρονα σε δύο ζώνες συχνοτήτων, με συνδυαστική ταχύτητα μέχρι 600Mbps.

TPLink_TPLink_Router_rvd_l

Η ζώνη των 2,4GHz είναι ιδανική για φορητές συσκευές (notebooks, tablets, smartphones) και χρήση για «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο, ενώ η ζώνη των 5GHz καλύπτει «βαριές» χρήσεις, όπως η αναμετάδοση βίντεο υψηλής ποιότητας, τόσο Full HD, όσο και 4K, multiplayer online gaming, αλλά και εσωτερική δικτύωση συσκευών, όπως media players, game consoles κλπ.

Η χρήση του TD-W9980 Ν600 ως συσκευής δικτύωσης και για το μικρό γραφείο, επιτυγχάνεται μέσω των 4 θυρών Gigabit LAN, που παρέχει, καθιστώντας έτσι άνετη την επικοινωνία με εφαρμογές επαγγελματικών βιντεοκλήσεων, network storage και διαμοιρασμένου computing με network clients.

Επιπλέον, προσφέροντας δύο θύρες USB 2.0, το TD-W9980 Ν600 μπορεί να μετατρέψει έναν κοινό εκτυπωτή σε δικτυακό, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δεχτεί και εξωτερικό μέσο αποθήκευσης USB, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες του οικιακού δικτύου να το χρησιμοποιούν για να μοιράζονται τα αρχεία τους.

Τέλος, παρέχει μέχρι και 10 συνδέσεις IPsec VPN, για ασφαλείς ιδιωτικές συνδέσεις επαγγελματικής χρήσης. Αλλά και για το σπίτι, το TD-W9980 Ν600 ενσωματώνει πλήρες φάσμα ρυθμίσεων γονικού ελέγχου, μέσω του οποίου ρυθμίζεται το επίπεδο πρόσβασης του δικτύου από παιδιά, αλλά και άλλων ομάδων χρηστών, επισκεπτών, προσωπικού κ.ο.κ.. Παράλληλα, το modem διαθέτει ενισχυμένη προστασία κατά των απότομων υπερτάσεων ρεύματος μέχρι και 6.000V, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εγκαταστάσεις σε περιοχές με άστατες καιρικές συνθήκες, με συχνές καταιγίδες και κεραυνούς.

Το TP-LinkTD-W9980 Ν600 προσφέρεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 99,9 ευρώ.

[Δ.Τ. TP-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons