Νέα Nikon Coolpix P900 με οπτικό zoom 83x

by George Polyzos • On 03-03-2015 • AT 1:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon_Coolpix_P900_BK_Hero_shot

Η Nikon ανακοίνωσε τη νέα Coolpix P900 που ξεχωρίζει καθώς διαθέτει οπτικό zoom 83x με δυνατότητα αποτύπωσης λεπτομερειών που είναι αδύνατο να διακριθούν με γυμνό οφθαλμό.

Το εξαιρετικά ισχυρό οπτικό zoom καλύπτει από 24 έως 2.000 mm και μπορεί να επεκταθεί στα 4.000 mm χάρη στο Dynamic Fine Zoom, φέρνοντας το φυσικό κόσμο ακόμα πιο κοντά και καταγράφοντάς τον με εξαιρετική λεπτομέρεια σε φωτογραφίες και σε video Full HD.

Ο φωτεινός φακός μεγάλου διαμετρήματος f/2,8–f/6,5 μπορεί να αποδίδει κρυστάλλινη διαύγεια εικόνων σε υψηλή ανάλυση ακόμα και σε πλήρη σμίκρυνση του τηλεφακού στα 2.000 mm (ισοδύναμο με φορμά 35 mm). Η κάμερα διαθέτει επίσης αισθητήρα CMOS ανάλυσης 16 Megapixel.

Η απόκριση είναι ταχύτατη με AF υψηλής ταχύτητας και μειωμένη υστέρηση χρόνου λήψης. Επιπλέον η φωτογράφιση μακρινών θεμάτων με τη μηχανή στο χέρι είναι εξαιρετικά σταθερή, χάρη στο προηγμένο οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης με την εξαιρετικά αποτελεσματική απόσβεση θαμπώματος, ισοδύναμη με λήψεις σε ταχύτητες κλείστρου κατά 5 στοπ υψηλότερες.

Η συγκεκριμένη προηγμένη λειτουργία VR αυξάνει την απορρόφηση των κραδασμών ανιχνεύοντας την κίνηση ταυτόχρονα και από το φακό (αισθητήρας γωνιακής ταχύτητας) και από τον αισθητήρα εικόνας (πληροφορίες ταχύτητας κίνησης), υπολογίζοντας έτσι με μεγαλύτερη ακρίβεια τον όγκο θαμπώματος που αποτυπώνεται στην εικόνα και επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα βελτιωμένη απόδοση απόσβεσης κραδασμών.

Η Coolpix P900 διαθέτει πτυσσόμενη οθόνη LCD (RGBW) 3 ιντσών, 921k-dot και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο που καθιστούν εύκολη την εναλλαγή των φωτογραφικών στυλ, επειδή ο οπτικός αισθητήρας σταματά αυτόματα τη λειτουργία λήψεων μέσω οθόνης όταν το μάτι σας πλησιάζει το σκόπευτρο.

Τέλος, το ενσωματωμένο διεθνές δορυφορικό σύστημα GPS/GLONASS/QZSS προσφέρει γρήγορη και λεπτομερή πληροφόρηση, όπου κι αν ταξιδεύει ο φωτογράφος ανά τον κόσμο. Επιπλέον, η κοινοποίηση φωτογραφιών είναι άμεση, χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC, και εύκολη γιατί απλά πατάτε το κουμπί Wi-Fi ή ακουμπάτε τη φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα NFC σε μια έξυπνη συσκευή.

[Δ.Τ. Nikon – Δαμκαλίδης]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons