Νέα Nikon 1 J5 με εναλλάξιμους φακούς

by George Polyzos • On 03-04-2015 • AT 9:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

J5_SL_10_30_PD_frt34l (2)

Η Nikon ανακοίνωσε μία νέα προσθήκη στη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς Nikon 1, το μοντέλο Nikon1 J5.

Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα CMOS ανάλυσης 20,8 Megapixel με οπίσθιο φωτισμό και ISO 160–12800 με χειροκίνητο και αυτόματο έλεγχο σε συνδυασμό με προηγμένες δυνατότητες αποθορυβοποίησης, με τις οποίες οι εικόνες αποκτούν μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε υψηλές ευαισθησίες.

Επιπλέον, διαθέτει τον επεξεργαστή εικόνας επόμενης γενιάς της Nikon, EXPEED 5A ο οποίος επιτρέπει τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης σε υψηλές ταχύτητες. Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Nikon1 J5 είναι οι λήψεις σε πολύ γρήγορες ταχύτητες καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και η λειτουργία Αθλητισμός που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες ριπής της φωτογραφικής μηχανής και επιτρέπει την προβολή ομαδοποιημένων στιγμιότυπων γρήγορης δράσης.

J5_SL_10_30_PD_left (2)

Διαθέτει ακόμη σύστημα AF με ανίχνευση αντίθεσης 171 σημείων ενώ περιλαμβάνει 105 σημεία ανίχνευσης φάσης που εντοπίζουν τη δράση με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. Επιπλέον, επιτρέπει τη λήψη βίντεο με υπέρ-ευκρίνεια 4K/15p ή Full HD σε 1.080/60p.

Η νέα Nikon1 J5 διαθέτει εύκολα προσβάσιμες λειτουργίες ελέγχου έκθεσης PSAM, επιλογέα εντολών και κουμπί Fn, ενώ διαθέτει ακόμα οθόνη αφής 3 ιντσών με δυνατότητα κλίσης. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης τις τεχνολογίες Wi-Fi και NFC για τον εύκολο διαμοιρασμό λήψεων μέσω κάποιας έξυπνης συσκευής.

J5_SL_10_30_PD_Selfie_front (2)

Η Nikon 1 J5 διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, μαύρο σώμα με φακό ίδιου χρώματος, ασημί/λευκό σώμα με ασημί φακό ή ασημί/μαύρο σώμα με ασημί φακό. Τέλος, η νέα κάμερα διατίθεται μαζί με τον δωρεάν διανομέα εικόνων ViewNX-i και το ViewNX-Movie Editor της Nikon, σε συνδυασμό με 20 GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης στο Nikon Image Space.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons