Νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG 4K Ultra HD για το 2015

by George Polyzos • On 05-01-2015 • AT 2:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG ULTRA HD TVs@CES 2015-02

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES 2015, η οποία διοργανώνεται στο Λας Βέγκας  από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου, η LG Electronics θα παρουσιάσει μια διευρυμένη γκάμα τηλεοράσεων 4K Ultra HD.

Τα νέα μοντέλα του 2015 διαθέτουν νέο σχεδιασμό, περισσότερες λειτουργίες και ακόμη καλύτερη εικόνα. Πιο αναλυτικά, στη CES 2015 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η σειρά LG 4K Ultra HD TV τεχνολογίας Wide Color LED, η οποία αξιοποιεί διαφορετικά σωματίδια LED με επίστρωση φωσφόρου, για μεγαλύτερο χρωματικό βάθος και πιο ζωντανές εικόνες. Παράλληλα, η LG θα παρουσιάσει, τηλεοράσεις 4K Ultra HD με τεχνολογία Quantum Dot, η οποία αυξάνει τη χρωματική παλέτα κατά 30% εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια.

Οι τηλεοράσεις 4K Ultra HD της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS και υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160). Παράλληλα, ενσωματώνεται η τεχνολογία LG True Black Control local dimming, η οποία επιτρέπει την βελτίωση του λόγου αντίθεσης, δημιουργώντας ακόμα πιο βαθύ μαύρο. Επίσης, η νέα λειτουργία LG Natural Color των συσκευών του 2015 ελαχιστοποιεί τα λάθη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων, ενώ ο αλγόριθμος Contrast Optimizer μεγιστοποιεί τη χρωματική αντίθεση και τη φωτεινότητα.

LG ULTRA HD TVs@CES 2015-01

Τα πέντε μοντέλα τηλεοράσεων LG 4K Ultra HD είναι εξοπλισμένα με ένα πολυκάναλο σύστημα Ultra Surround, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Harman/Kardon.

Επιπρόσθετα, η νέα, ανανεωμένη πλατφόρμα smart TV webOS 2.0 της LG γίνεται ακόμη πιο φιλική στο χρήστη, καθώς του επιτρέπει να ανακαλύψει τα όρια της συσκευής του με τρόπο απλό και συστηματικό. Ο χρόνος που απαιτείται για την εκκίνηση της πλατφόρμας έχει μειωθεί έως και 60%, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές είναι ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το Launcher Bar με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Οι νέες τηλεοράσεις LG 4K Ultra HD διαθέτουν προηγμένη λειτουργία 4K Upscaler, η οποία αναλαμβάνει να μετατρέπει περιεχόμενο SD, HD και Full HD σε ποιότητα Ultra HD. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής 4K High Efficiency Video Codec (HEVC) υποστηρίζει περιεχόμενο 4K 30p και 60p από εξωτερική πηγή, γεγονός που διασφαλίζει τη συμβατότητα των τηλεοράσεων LG με τα μελλοντικά πρότυπα μετάδοσης Ultra HD.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons