Νέα μοντέλα HP Chromebook

by Nikos Kaimakamis • On 21-10-2015 • AT 10:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Chromebook-user

H HP παρουσιάζει το Chromebook 14, μαζί με την έκδοση G4, η οποία απευθύνεται σε σχολεία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Σε κάθε περίπτωση η οθόνη έχει διαγώνιο 14 ιντσών, με ανάλυση 1366×768 pixels. Στην περίπτωση του Chromebook 14 έχουμε επεξεργαστή Intel Celeron N2840, ο οποίος είναι χρονισμένος από τα 2.16 έως και τα 2.58 GHz. Η μνήμη RAM είναι 2 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι μία eMMC στα 16 GB.

Τα γραφικά αναλαμβάνει μία ενσωματωμένη Intel HD Graphics, υπάρχει επέκταση μνήμης με κάρτα microSD, μία θύρα USB 3.0 και δύο θύρες USB 2.0, ενώ υποστηρίζεται και έξοδος HDMI. Θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις 8 Νοεμβρίου σε τιμή 249 δολάρια στις ΗΠΑ.

HP-Chromebook-G4

Το HP Chromebook 14 G4 έχει ολόιδια τεχνικά χαρακτηριστικά, με τη διαφορά ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB. Έχει δοθεί ειδική μέριμνα στο θέμα της ασφάλειας, μαζί με εκτεταμένες λειτουργίες virtualization, για τον απομακρυσμένο χειρισμό σε συνθήκες μίας αίθουσας ή ενός γραφείου μίας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης.

Το μοντέλο αυτό θα είναι πιο νωρίς διαθέσιμο σε σχέση με το άλλο Chromebook, εντός του Οκτωβρίου, σε τιμή που στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 279 δολάρια. Η HP εμπλουτίζει την γκάμα των Chromebooks που προσφέρει, καθώς έχει ήδη παρουσιάσει αντίστοιχα μοντέλα και στις 11 ίντσες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons