Νέα μοντέλα smartphones από την ΟnePlus

by Nikos Kaimakamis • On 10-12-2015 • AT 2:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplusonefull

H OnePlus βρίσκεται σε έντονη δραστηριότητα, στοιχείο που φαίνεται τόσο από την έναρξη της διάθεσης του OnePlus X Ceramic, όσο και από τις φήμες για το ΟnePlus 3. 

To OnePlus X Ceramic είναι μία έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας του ΟnePlus X, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε επισήμως με μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την 24η Νοεμβρίου που ήταν η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ειδικού μοντέλου.

Το OnePlus X Ceramic ζητά από τους επίδοξους μελλοντικούς κατόχους του να έχουν μία ειδική πρόσκληση για αυτό. Το μοντέλο αυτό θα παραχθεί μόνο σε 10.000 κομμάτια και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, την Ινδία και το Χονγκ Κονγκ.

oneplus 3 leak

Οι φήμες από το στρατόπεδο της OnePlus μιλούν για ακόμα ένα νέο μοντέλο, το OnePlus 3, για το οποίο έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες εικόνες που δείχνουν το σχεδιασμό του. Στο πίσω μέρος του μοιάζει να έχει βουρτσισμένο μέταλλο, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα μοντέλο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, ενώ η οθόνη του θα έχει ανάλυση Full HD.

Απέχουμε ακόμα αρκετά από την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 3 και όλες οι πληροφορίες που αφορούν στη συσκευή δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως αξιόπιστες, αλλά είναι ενδεικτικές του ποια είναι η στρατηγική που προτίθεται να ακολουθήσει η εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons